Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τεράστια επένδυση σχεδιάζει η Demo | Τζιούμης: «Είμαι ευτυχής που κατά την διάρκεια της θητείας μου η Τρίπολη γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας»

Τεράστια επένδυση σχεδιάζει η Demo | Τζιούμης: «Είμαι ευτυχής που κατά την διάρκεια της θητείας μου η Τρίπολη γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας»
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανάρτηση, με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση παρουσίασης του επενδυτικού πλάνου, 2021-2027 της εταιρείας DEMO S.A.

Συγκεκριμένα, αναφέρει... "Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και συγκινημένος σήμερα, ως δήμαρχος της Τρίπολης, διότι παρευρέθηκα στην παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου, 2021-2027 της εταιρείας DEMO S.A.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό άμεσα, στο πρώτο τρίμηνο του 2022, ξεκινά η κατασκευή ενός νέου βιομηχανικού συγκροτήματος της εταιρείας, στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, το οποίο θα περιλαμβάνει 6 νέες μονάδες παραγωγής τελικών φαρμάκων και 3 νέες μονάδες παραγωγής πρώτων υλών για φαρμακευτικά σκευάσματα.
⚪️Η Τρίπολη γίνεται έτσι, το κέντρο της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας μας όπου και θα παράγεται το 20% περίπου, της συνολικής παραγωγής πρώτων υλών της Ευρωπαικής Ένωσης.
❕Θα δημιουργηθούν περίπου 450 νέες, υψηλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.
Η Τρίπολη μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας μας."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε λίγο θα μας πεις ότι εσύ έφερες την επένυση στην Τρίπολη. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει Κώστα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...