Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα εργοστάσια και 450 θέσεις εργασίας από την Demo – Καθοριστική η συμβολή Βλάση να γίνει αυτή η μεγάλη επένδυση στην Τρίπολη!

Νέα εργοστάσια και 450 θέσεις εργασίας από την Demo – Καθοριστική η συμβολή Βλάση να γίνει αυτή η μεγάλη επένδυση στην Τρίπολη!

Η παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου τηςεταιρείας Demo για την περίοδο 2021 – 2027, έγινε την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00. 

Στην παρουσίαση «παρών» ήταν ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης.

Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση στην περιοχή μας από την οικογένεια Δέμου που σχεδιάζει να λειτουργήσει νέα εργοστάσια και να ανοίξει συνολικά 450 θέσεις εργασίας, δίνοντας ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Καθοριστικός παράγοντας στο να γίνει αυτή η επένδυση στην Τρίπολη έπαιξε ο Κώστας Βλάσης  ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση φιλίας και αλληλοεκτίμησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Demo κ. Δημήτρη Δέμο.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» έχει γράψει και στο παρελθόν ότι ο Κώστας Βλάσης ήταν εκείνος ο οποίος προσέγγισε και έπεισε να γίνει αυτή η επένδυση στην Τρίπολη και τη συμβολή του αυτή έχει αναγνωρίσει και η οικογένεια του κ. Δέμου που έχει καταγωγή από την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η εμβληματική αυτή επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας και θα δώσει την ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να εργαστεί σε μία υγιή και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Αυτό είναι και το κύριο μέλημα του Κώστα Βλάση, ο οποίος «βλέπει» την ανάπτυξη της Αρκαδίας, μέσα από την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων που θα «ανοίξουν» καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

9 σχόλια

  • Μαρία
    Μαρία Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΟΣ 9.53 Σχολιάζω ως ανθρωπος που βλέπει το όφελος για όλη τη πο΄λη και οχι μόνο μέσα απο μια τετοια επένδυση που γίνεται στην πόλη μας.Εσυ μάλλον εχεις δουλείά και δεν σε νοιάζει ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    9.53 Αν το όνομα του σχολιαστή είναι "Μαρία" και δεν είναι μούφα (που μάλλον είναι), προφανώς σχολιάζει ως κάποιος που πήρε κι έκανε αντιγραφή κι επικόλληση από σάιτ τα στοιχεία που παραθέτει. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί αυτά τα στοιχεία είναι προσβάσιμα στον καθένα. Αλλά πού να πάει το ηλίθιο μυαλό σου εσένα. Για μερικούς ξερόλες από σας όποιος παρουσιάζει κάποια λεπτομερή στοιχεία, πρέπει υποχρεωτικά να είναι μέλος πολιτικού γραφείου βουλευτή ή ιδιαίτερος γραμματέας κάποιου ιδιώτη ή μέλος της κυβέρνησης. Ζωντόβολα

  • ΠΑΝΟΣ
    ΠΑΝΟΣ Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΜΑΡΙΑ ΩΣ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ?
    Α) ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΒΛΑΣΣΗ?
    Β) ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΕΜΟΥ?
    Γ) ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ?

  • Μαρία
    Μαρία Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    21.36 μάθε πρώτα και μετα μίλα ουτε κρατικες ουτε απολιγνιτοποίηση εφεραν την επένδυση στην Τρίπολη.
    20.04 εσυ στον κόσμο σου σε ολα τα site γραφεις τα ιδια.

    Η Τρίπολη γίνεται κόμβος της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας και εσεις στο χαβα σας.
    με την επένδυση αυτή δημιουργείται ένας νέος κλάδος που δεν υπήρχε ποτέ στην Ελλάδα και αφορά την παραγωγή α’ υλών φαρμάκω
    Θα φτιαχτούν τρεις μονάδες παραγωγής πρώτων υλών και τέσσερις μονάδες παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων, σε έκταση 74.000 τ.μ. Ετησίως θα μπορούν να παραχθούν 2.000 τόνοι πρώτης ύλης και 250 εκατ. τεμάχια φαρμάκων, και εσεις ψαχνεται ψύλλους στα άχυρα.
    Το μέγεθος των παραγωγικών εγκαταστάσεων στη Τρίπολη θα είναι τέτοιο που μπορεί να καλύψει το 20% των αναγκών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όλης της Ευρώπης για τα προϊόντα που θα παράγει, μετατρέποντας έτσι την αρκαδική πόλη σε έναν από τους πλέον σημαντικούς κόμβους για τη φαρμακοβιομηχανία.
    θα δημιουργήθει βιοακαδημία φαρμάκων στις νέες εγκαταστάσεις της με μείγμα επιστημόνων από το εξωτερικό που θα εκπαιδεύσουν τους Έλληνες επιστήμονες ώστε να γίνουν οι θύλακες έρευνας και ανάπτυξης σε αυτή τη νέα τεχνολογία.(τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε;)
    Τελικά μόνο χολή σε αυτην την πολή (φταει ο Δήμαρχος,φταει Ο βλάσσης ,μόνο εσεις δεν φταίτε που γράφετε)

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 08:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!!! ΕΛΛΑΔΑ 2021.... ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΛΑΣΣΗ...

  • Αρκ
    Αρκ Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι κρατικές επιδοτήσεις -λόγω απολιγνιτοποίησης- έφεραν την επένδυση..αρα ο Έλληνας φορολογούμενος και όχι κάποιος άλλος υποστήριξε την επένδυση.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    O Ντέμος τι θα βάλει ρε Βλάση?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ 90.000.000..ΕΥΡΩ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ......ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝΑΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπρος Μαριώ (Τζιούμης) και πίσω Αντώνα (Βλάσης)!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...