Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπέζος: "Σέβομαι την αγωνία του πατέρα, δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτησή μου" - "Κύριε Πλέυρη, γιατί δεν εκτελούνται το Σαββατοκύριακο αξονικές στο Παναρκαδικό;;

Μπέζος: "Σέβομαι την αγωνία του πατέρα, δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτησή μου" - "Κύριε Πλέυρη, γιατί δεν εκτελούνται το Σαββατοκύριακο αξονικές στο Παναρκαδικό;;

Ο τραυματισμός ενός παιδιού και η μη δυνατότητα να γίνει μαγνητική ή αξονική τομογραφία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο οδήγησε τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας και συμπατριώτη μας, κ. Γιώργο Μπέζο, να προχωρήσει σε μια επώνυμη, δημόσια τοποθέτηση με συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη.

Ακολούθησε μία επιστολή του πατέρα του παιδιού προς το «Καλημέρα Αρκαδία» που διευκρίνιζε ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση του κ. Μπέζου (διαβάστε εδώ)  

Με αφορμή την επιστολή του πατέρα, ο κ. Μπέζος έστειλε το παρακάτω κείμενο …

«Αναφορικά με το δημοσίευμα στο «Καλημέρα Αρκαδία» και τη δήλωση του πατέρα, σχετικά με το ατύχημα του παιδιού του, έχω να πω τα εξής:

Σέβομαι την αγωνία του και εύχομαι από την καρδιά μου να αποκατασταθεί το συντομότερο η υγεία του παιδιού. Αυτό προχέει πάνω απ’ όλα. 
Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο της δήλωσης του γονέα σχετικά με την ανάρτηση μου. 

Σαφώς και δεν έχει καμία σχέση ο κύριος με αυτήν. 

Ειδικά για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού έχω προσωπική εμπειρία  και έχω  εκφραστεί δημόσια πολλές φορές με τα καλύτερα λόγια. Απορώ γιατί αναφέρεται σε αυτό, μιας και στην ανάρτηση στην οποία έκανα, καμία αναφορά δεν γίνεται. 
Η εμπλοκή μου στο ανωτέρω θέμα, προέκυψε μετά από  τηλεφωνική κλήση οικείου τους και γνωστού μου προσώπου, που μου ζήτησε να μάθω εάν λειτουργεί την ημέρα Σάββατο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο αξονικός ή ο μαγνητικός. 

Ο αξονικός λειτουργούσε, ο μαγνητικός όχι. 

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Θα μας πει  ο κος Πλευρης, γιατί δεν εκτελούνταν το ΣΚ αξονικές τομογραφίες στο Παναρκαδικό;;
Θα μας πει ο κος Πλευρης, εάν καλύπτεται το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στο Ακτινολογικό όλο το  μήνα με ενεργό εφημερία ή υπάρχουν μέρες που μένει ακάλυπτο;;
Θα μας πει ο κος Πλευρης, πόσοι ακτινολόγοι εργάζονται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο;; Θυμάμαι πολύ καλά ότι από το 2020 στέλνονταν έγγραφα από το Παναρκαδικό προς τα αλλά Νοσοκομεία της Περιφέρειας για βοήθεια στην εφημέρευση του Ακτινολογικού. Λύθηκε το πρόβλημα ή παραμένει;;
Υπάρχει υποστελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο; Ναι ή Όχι;;
Αυτό το Παναρκαδικό Νοσοκομείο θέλουμε κύριε Πλευρη;; Αν ναι, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...