Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλοπρόοδος Όμιλος Ελαιοχωρίου για Τζιούμη: "Τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς, ακούει τα προβλήματα του τόπου μας και προσπαθεί να βρει άμεση λύση"

Φιλοπρόοδος Όμιλος Ελαιοχωρίου για Τζιούμη: "Τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς, ακούει τα προβλήματα του τόπου μας και προσπαθεί να βρει άμεση λύση"

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Ελαιοχωρίου ανακοίνωσε ότι "την περασμένη Δευτέρα 3/10/2022 είχε συνάντηση στο Δήμο Τρίπολης με τον Δήμαρχο κύριο Κ. Τζιούμη για θέματα που αφορούν την κατασκευή του μουσείου στο χωριό μας. Ο Φ.Ο.Ε. παρέδωσε 230 αντικείμενα που μας παραχώρησαν συμπατριώτες μας τα οποία θα αποτελέσουν μέρος του μουσείου και τους ευχαριστούμε ολόψυχα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης θέσαμε στον Δήμαρχο το πρόβλημα εγκατάλειψης του Αγροτικού ιατρείου του Ελαιοχωρίου, ένα πρόβλημα που κανένας δήμαρχος στο παρελθόν δεν φρόντισε να λυθεί.

Σήμερα 10/10/2022 ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το χωριό μας μαζί με τον Αντιδήμαρχο κύριο Παπαδάτο Ιωάννη για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος του προβλήματος ,μας υποσχέθηκε ότι θα γίνει πλήρης αναβάθμιση του Αγροτικού Ιατρείου επίσηςεπισκέφτηκε τον χώρο που θα κατασκευαστεί το γήπεδο πέντε επί πέντε ώστε να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ώστε άμεσα να ξεκινήσει το έργο.

Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας τον Κύριο Τζιούμη γιατί αποδεικνύει ότι ακούει τα προβλήματα του τόπου μας και προσπαθεί να βρει άμεση λύση."

 

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων των προέδρων τωρα και των συλλόγων . Κωστάκη με αυτά που σε συμβουλεύει ο γιαλιστης η σφαλιάρα θα κάνει κρότο ! Βάζεις να μας προσεγγίζει ο γιαλιστης που δεν χαίρει εκτίμησης στην κοινωνία κανενός αντί να ρίξεις τα μούτρα σου και να σηκώσεις το τηλ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αληθεύει αυτό που ακούγεται γύρω γύρω πως κάποιος ψηλός πρώην προεδρος ΔΣ Κορυθίου, πρώην προεδρος Νομικού πρόσωπου πρώην περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής Αρκαδίας κατεβαίνει με τον Σμυρνιώτη, δεν πρόκειται να πάρετε ψήφο στο Ελαιοχώρι κύριε Τζιούμη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να είμαι από μια μεριά για να δω τι θα λες όταν θα βγαίνουν τα αποτελέσματα στις εκλογές από το Ελαιοχώρι , από το Λεβίδι , από τα χωριά της Τεγέας, και από τσιαμούλος υπόλοιπσ χωριά του δήμου.Έρχεται τέτοια σφσλιάρα που και με τον παραρα να τις μοιράζεσαι ο πόνος και κρότος θα είναι μεγάλος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Έρχεται Κώστα έρχεται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοσκωτάς και ξερό ψωμί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...