Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενημερωτική εισήγηση σε φοιτητές Νοσηλευτικής και καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Τρίπολης από τον Ερυθρό Σταυρό Τριπολης

Ενημερωτική εισήγηση σε φοιτητές Νοσηλευτικής και καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Τρίπολης από τον Ερυθρό Σταυρό Τριπολης

Tην Τετάρτη 02 Νοεμβρίου  2022, μετά από πρόσκληση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας και Προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κυρίας  Στυλιανής   Τζιαφέρη  και της Διευθύντριας του ΔΙΕΚ Τρίπολης κυρίας  Γεωργίας Μαργιόλου και κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου του Ε.Ε.Σ Dr. Αντώνιου Αυγερινού, στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος ¨Κοινοτική Νοσηλευτική 1 - Προαγωγή  Υγείας¨   πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική εισήγηση για την ιστορία του Ε.Ε.Σ.  και παρουσιάστηκαν οι Τομείς και  οι   δράσεις  του Ε.Ε.Σ. στους    φοιτητές   του 2ου έτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής και στους  καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Τρίπολης  ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας . Στην εισήγηση απεύθυνε χαιρετισμό για την μεγάλη αξία του εθελοντισμού η Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης κα. Ελένη Καλαποδά πλαισιωμένη από μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου .

 Ακόμα οι συμμετέχοντες  ενημερώθηκαν  για όλες τις  υπηρεσίες που καλύπτουν  τους  τομείς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Μέσω οπτικοακουστικού υλικού  παρουσιάστηκε το πολύπλευρο έργο  των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.  Ενώ η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του  του Τομέα Υγείας   του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Τρίπολης.

Ευχαριστούμε πολύ  τους φοιτητές  Νοσηλευτικής, τους καταρτιζόμενους  του ΔΙΕΚ  Τρίπολης  και τους εκπαιδευτές τους,  που με ζήλο και αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εισήγηση και με  χαρά  εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν εθελοντές του Ε.Ε.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...