Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεάν εξετάσεις με ψηλάφηση μαστού στην Τρίπολη από το Γυναικολόγο Παναγιώτη Χριστόπουλο

Δωρεάν εξετάσεις με ψηλάφηση μαστού στην Τρίπολη από το Γυναικολόγο Παναγιώτη Χριστόπουλο

Ο Οκτώβριος έχει ανακηρυχθεί Διεθνώς ως ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα και φόβους των γυναικών. Η σωστή πρόληψη αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο κατά της ασθένειας. Η τακτική εξέταση του μαστού είναι το θεμέλιο για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Μέσα από την ευαισθησία του για παροχή όσο το δυνατό υψηλότερου επιπέδου Υγείας στους κατοίκους της Τρίπολης,  αλλά και της Αρκαδίας γενικότερα, ο Δρ. Παναγιώτης Χριστόπουλος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιεί  την ψηλάφηση μαστών ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι το τέλος του 2013.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι :

«Όπως είναι γνωστό σε πολλές γυναίκες της περιοχής μας, ως τρόπο εορτασμού του Οκτωβρίου, του Διεθνή μήνα για την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού, προσφέραμε δωρεάν την εξέταση με ψηλάφηση του μαστού, σε όλες τις κυρίες που το επιθυμούσαν και απευθύνθηκαν σε εμάς. Με βάση το ενδιαφέρον των γυναικών της Αρκαδίας και τη θέληση μας να βοηθήσουμε στον τομέα αυτό, αποφασίσαμε σήμερα, τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, να παρατείνουμε την υπηρεσία αυτή.

Έτσι , θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι το τέλος του έτους, την ψηλάφηση μαστού σε όσες κυρίες μας επισκέπτονται για εξέταση στο χώρο μας, στην πλατεία Πετρινού.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στη σύγχρονη γυναίκα της Αρκαδίας τη δυνατότητα να προστατεύσει τον εαυτό της και να απελευθερωθεί από το άγχος της ασθένειας.

Παράκληση για ραντεβού στο τηλέφωνο 2710 22 22 25»

Με χαρα λοιπόν δημοσιεύουμε την ανακοίνωση αυτή, που αποτελεί ένδειξη ανθρωπιάς και πραγματικής συμπαράστασης στη σύγχρονη γυναίκα.

Άξιος επαίνου ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος, που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την άψογη εντύπωση που έχει δημιουργήσει μέσα σε λίγο καιρό στην πόλη μας και αποδεικνύεται αντάξιος της άριστη φήμης που αποκτά το όνομα του, ανάμεσα στις γυναίκες της Αρκαδίας.  

Για ραντεβού:

Παναγιώτης Χριστόπουλος MD, MSc, PhD, IFEPAG         

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Τρίπολη: Ισαάκ & Σολομού 18 (πλατεία Πετρινού), τηλ 2710 22 22 25

Αθήνα: Μουσών 1 (Λ. Κηφισίας και γεφ Κατεχάκη), τηλ 210 6919219

Γλυφάδα: Κύπρου 61 (πλατεία Εσπερίδων), τηλ 210 96 80 885

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...