Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλειστικό - Θετικές εξελίξεις για τη δωρεά 600.000 € από τη Γ. Γκουντάνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Αποκλειστικό - Θετικές εξελίξεις για τη δωρεά 600.000 € από τη Γ. Γκουντάνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Καλές φαίνεται να είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την τεράστια δωρεά ύψους 600.000 € που προτίθεται να κάνει η κυρία Γ. Γκουντάνη για να δημιουργηθεί αιμοδυναμικό τμήμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία γεννήθηκε στην Αρκαδία, αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία, έχει πλέον επιστρέψει στην Πατρίδα και θέλει να προχωρήσει σε μία δωρεά μυθική προς το Νοσοκομείο.

Η κα. Γκουντάνη πήγε λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (7/11/2013) και συνάντησε το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Νίκο Χρόνη, στο γραφείο του και τον ρώτησε ποια είναι η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, με δεδομένο ότι πρόκειται για μία ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και 2,5 χρόνια και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί!

Σε επικοινωνία που είχε το kalimera-arkadia.gr με τη νόμιμη εκπρόσωπο της Γ. Γκουντάνη, την κα. Αντωνοπούλου, εκείνη μας μετέφερε ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις και ότι αυτό που ειπώθηκε στη συνάντηση είναι ότι σύντομα η δωρεά θα γίνει αποδεκτή.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν έχει κλείσει, μιας και μία βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η δωρεά είναι να στελεχωθεί το αιμοδυναμικό τμήμα που θα δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο, για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά.

Σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, για μία υπόθεση που θα σώσει ζωές, αφού σε ένα σύγχρονο αιμοδυναμικό τμήμα στα πλαίσια λειτουργίας του καρδιολογικού τμήματος, για να γίνονται οι στεφανιογραφίες, οι οποίες μέχρι τώρα γίνονταν μόνο στην Αθήνα.

Για το ίδιο θέμα, το «Καλημέρα Αρκαδία» είχε αρθρογραφήσει ξανά. Διαβάστε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...