Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπασταματάκης: "Βήμα προς την σωστή κατεύθυνση η απόσπαση τριών ακτινολόγων γιατρών από όμορους νομούς στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"

Παπασταματάκης: "Βήμα προς την σωστή κατεύθυνση η απόσπαση τριών ακτινολόγων γιατρών από όμορους νομούς στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"
Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ακτινολογικό. Ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση
Άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της διοίκησης του Νοσοκομείου μας και της 6ης ΥΠΕ στην κάλυψη του Ακτινολογικού με απόσπαση τριών ακτινολόγων γιατρών από όμορους νομούς για την καθημερινή κάλυψη των εργασιών του ακτινολογικού τμήματος και των εφημεριών του νοσοκομείου μας για ένα μήνα. Πρακτικά δηλαδή τέρμα η μετακίνηση ασθενών σε όμορους νομούς για διαγνωστικές ακτινολογικές εξετάσεις. Είναι ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά παράλληλα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την οριστική λύση του προβλήματος με την μόνιμη κάλυψη δύο κενών οργανικών θέσεων, Διευθυντού Ακτινολογικού και επιμελητού Α.
Η προκήρυξη έχει ήδη γίνει και προσδοκούμε να ύπαρξη ανταπόκριση εκ μέρους των γιατρών.
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός

1 σχόλιο

  • Anagnostis
    Anagnostis Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωρινή λύση η απόσπαση Ακτινολόγων. Όταν καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η αναβάθμιση του Νοσοκομείου θα είναι μάλλον αργά. Ένα νοσοκομείο που γεωγραφικά πρέπει να καλύπτει όλη την Αρκαδία και γειτονικούς Νομούς. Που ήρθε το Τμήμα Νοσηλευτικής που θα έδινε πνοή και λογικά θα έπρεπε να αναβαθμιστεί τόσο ακαδημαϊκά όσο και σε αριθμό εργαζομένων. Όσα ημί-μέτρα και αν παρθούν, αν δεν υπάρξει ηλικιακή ανανέωση του προσωπικού (γιατροί, νοσηλευτές κλπ) και δεν δοθούν κίνητρα για επιλογή του νοσοκομείου, ειναι σαν να μην κάνουμε τίποτα. Ας σφυράμε ανέμελα. Ας σφυράμε και κλέφτικα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...