Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στην ΚΑΡΠΑ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στην ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση) με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) καθώς και σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις.
Ευχαριστούμε θερμά τους εξαιρετικούς επαγγελματίες Διασώστες-Εκπαιδευτές κυρίους Παύλο Μπανάκο και Δημήτρη Πολλάλη για την εποικοδομητική συνεργασία και τη συμβολή τους στην εκπαίδευση των σπουδαστών του νοσοκομείου μας!!
Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις και την μεταδοτικότητα σας!!
Καλή δύναμη στο έργο σας!!!
Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βατότητας στην επαρχιακή οδό Νεστάνη – Σάγκα
- Πένθος στον Πλάτανο Κυνουρίας για το θάνατο του Γεωργίου Λάτση
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού για τα έργα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης | "Έχουμε φτάσει στο 75%" λέει ο δήμαρχος
- Σπήλαιο Κάψια | Θα λειτουργήσει κανονικά από Πέμπτη έως και Δευτέρα (25-29 Σεπτεμβρίου)
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά έργο 4.800.000 € στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!
1 σχόλιο
-
Αφού το πάνε για κλείσιμο το ΕΚΑΒ καλά κάνουν και πιάνονται από τις εκπαιδεύσεις,σε δουλειά να βρίσκονται και σε δημόσιες σχέσεις.... χαχαχαχα!!!