Νέος εξοπλισμός για το Περιφερειακό Ιατρείο Κερασίτσας
Σε συνέχεια μιας άρτιας συνεργασίας με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κα. Γεωργία Παναγοπούλου σήμερα τοποθετήθηκαν στο Περιφερειακό Ιατρείο Κερασίτσας νέα έπιπλα, κλιματιστικό, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής και Εκτυπωτής αλλά και μια νέα τηλεόραση.
Υλικά τα οποία θα βελτιώσουν τη λειτουργία του ιατρείου, θα κάνουν πιο ευχάριστη και άνετη την αναμονή των επισκεπτών, οι οποίοι κατά κύριο λόγο είναι τρίτης ηλικίας.
Ο Σεβασμός όλων εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά σε αυτούς τους ανθρώπους είναι υποχρέωση μας.
Η παρέμβαση μας αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία διότι το ιατρείο μας εξυπηρετεί πολίτες όχι μόνο από την Κερασίτσα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Τεγέας και όχι μόνο.
Εγκάρδιες ευχαριστίες στο δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιουμη για την υποστήριξη του και φυσικά στην καθ' ύλην αρμόδια κα. Γεωργία Παναγοπούλου για την άριστη συνεργασία και την πλήρης συνεισφορά της σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Γιάννης Χασάπης
Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κερασίτσας
Σχετικά Άρθρα
- Ετοιμάζεται η βίλα του Τουρκοβασίλη στην Τρίπολη
- Κοινή φωνή δήμου και προέδρων στη Βόρεια Κυνουρία για τις ανεμογεννήτριες
- Ίδρυμα Δημητρίου Αντ. Δελή | Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες σε αποφοίτους των Λυκείων Τρίπολης
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναβαθμίζει τον οδικό άξονα Τρίπολη – Αλωνίσταινα
- Μεγάλη γιορτή για τις Ακαδημίες του Πελασγού Μεγαλόπολης!
2 σχόλια
-
Σας ευχαριστούμε πολύ γιατι μας σκέφτεστε.
Πάνος Αποστολόπουλος -
Μπράβο πρόεδρε συνέχισε τις προσπάθειες σου για το καλό του χωριού μας.






