Στον Μυστρά το Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Το 21ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον Μυστρά στις 30/6-2/7, στον χώρο του Mystras Grand Palace Resort, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Το Συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου συναδέλφου μας και επί πολλά χρόνια μέλους του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, Νίκου Φουντά.
Τέλος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λάβει χώρα αδελφοποίηση των Οδοντιατρικών Συλλόγων Λακωνίας και Πειραιά.
Το Συνέδριο διοργανώνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας σε συνεργασία με το Επιστημονικό Περιοδικό "Οδοντιατρικό Βήμα" και συνδιοργανωτές του είναι οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών.
Η Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας
και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Μαργαρίτα Σπυριδάκου
Σχετικά Άρθρα
- 4ο Πανελλήνιο Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικής και Θεάτρου Τρίπολης | Πρεμιέρα με γεμάτο Μαλλιαροπούλειο! (εικόνες - βίντεο)
- Μεγαλόπολη | Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης για εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους
- Λαμπρή πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καλτεζών (εικόνες)
- Τρίπολη | Απονομή λογοτεχνικών βραβείων θα γίνει σε μαθητές
- Καθημερινή: "Η Κυβέρνηση σχεδιάζει εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο - Πιθανό να γίνει στην Αρκαδία"