Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία Πολάκη για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ανάρτησε ο Πολάκης

Καταγγελία Πολάκη για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ανάρτησε ο Πολάκης

Μία καταγγελία για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της Τρίπολης ανάρτησε ο Πάυλος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η καταγγελία -μεταξύ άλλων - αναφέρει .. "Από την πρώτη στιγμή νοσηλεύτριες του τεχνητού νεφρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου απασχολούνται με άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου στην ιδιωτική κλινική καθώς δεν έχει εκπαιδευμένο προσωπικό. Η δε άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου στερείται νομιμότητας αφού για καμία από τις 3 νοσηλεύτριες δεν έχει αναρτηθεί στο διαύγεια ενώ δεν αναγράφει ούτε για ποσο διάστημα χορηγείται, διάστημα που ξεπερνά τα 3 χρόνια .

Σε έγγραφο προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου από ασθενή που βλέπει μια αποδυναμωμένη μονάδα σε δημόσιο νοσοκομείο η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει έννομο συμφέρον ( στον φορολογούμενο πολίτη και ασθενή) για να του απαντήσει.
Η δε μονάδα τεχνητού νεφρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου πλήρως αποδυναμωμένη μέχρι πρότινος δεν δεχόταν ΚΑΝΕΝΑΝ νέο ασθενή προωθώντας όλες τις νέες εντάξεις στην ιδιωτική κλινική με την αιτιολογία ότι δεν έχει θέσεις όταν σε πλήρη ανάπτυξη μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερους από 60 ασθενείς και τα τελευταία τρία χρόνια δεν υπερβαίνει τους 30!!!!!!!!
Προωθεί τους ασθενείς σε μια ιδιωτική κλινική που εκτός από τις 3 νοσηλεύτριες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με την σχετική εμπειρία απασχολεί ΔΕ βοηθούς νοσηλευτών που εκ του νόμου και του καθηκοντολογιου απαγορεύεται να προβαίνουν σε τόσο κρίσιμες ιατρικές πράξεις όπως η παρακέντηση της φιστουλα εκθέτοντας τους ασθενείς σε κίνδυνο ενώ και ως προς την λειτουργία της έχουν γίνει καταγγελίες στην εισαγγελία πρωτοδικών Τρίπολης και έχει κατατεθεί μήνυση από ασθενή.
Σας παρακαλώ αναδείξτε το θέμα είναι πολύ σοβαρό!!»
Ο καταγγέλλων ρωτά τον διοικητή του Παναρκαδικού, αν ισχύουν οι καταγγελίες, πόσους ασθενείς έχει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου , αν ο Διοικητής της Υπε ο κύριος Καρβέλης τα γνωρίζει αυτά κι αν το υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα ο κύριος Θεμιστοκλεους θα ασχοληθεί με το θέμα.

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 01:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χαος στο μεγαλειο του

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολοι εσεις που γραφετε την θετικη η αρνητικη σας αποψη εχετε περασει εστω για μια στιγμη εξω απο μια Μ.Τ.Ν ; Αληθεια γνωριζετε ποσα νεα παιδια αποφοιτοι ΑΤΕΙ Νοσηλευτικης ψαχνουν για δουλεια; Ολα θα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα αν κινουνταν στα πλαισια της νομιμοτητας. Αν οι νοσηλευτριες του Παναρκαδικου περισευουν στη Μ.Τ.Ν ας δηλωσουν διαθεσιμοτητα και να στηριξουν αλλα τμηματα που υποφερουν απο ελλειψη προσωπικου κα αν ι η ιδιωτικη μοναδα θελει σωστα να αναπτυχθει ας αναζητησει προσωπικο εμπειρο απο την ελευθερη αγορα . Καταλαβαινει κανενας τη σοβαροτητα των πραγματων; Ωστοσο παραξενη ακουγεται η αποψη που αποτυπωνεται ""οτι τα πραγματα αυτα κανουν τζιζ και μπορει να σε αφανισουν"" αληθεια απειλειται κανενας???????

  • Αρκάς
    Αρκάς Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 07:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί που έκαναν αυτές τις καταγγελίες δεν έχουνε ξυπνήσει από τις 4:00πμ να πάνε 80χλμ με καιρικές συνθήκες δύσκολες, αλλά είναι βολεμένοι του συστήματος και κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα. Είναι όλα ψευδή!!!

  • Κρητικός
    Κρητικός Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο παπαρα που θα κλείσει η μονάδα!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ: ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΛ ΟΣΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 07:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά τα θέματα και πολλά άλλα δεν τα αγγίζει κανένας γιατί κάνουν τζιζ και μπορεί να έχουν επιπτώσεις και να σε αφανίσουν.

  • Λίμα 14
    Λίμα 14 Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 06:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που υπάρχουν άριστα καταρτισμενοι και φιλοτημοι γιατροί και νοσηλευτριες και νοσηλευτές και σώζουν το διαλυμένο παναρκαδικο. Ας ερεύνησε λίγο παραπάνω ο αδωνης για να σφίξουν λίγο οι Κω λ. Οι.

  • ΤΙΜΩΡΟΣ...
    ΤΙΜΩΡΟΣ... Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.... ΕΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

  • Τιθ
    Τιθ Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιο είναι το θέμα δηλαδή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Πολακη,που ανέδειξες το θέμα!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...