Eθελοντική δράση για δωρεά μυελού των οστών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο | "Λήφθηκαν δείγματα από 50 συμπολίτες μας"
 
															
						Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025 η εθελοντική δράση για δωρεά μυελού των οστών, που πραγματοποιήθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.) και τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Νοσοκομείου μας έλαβε δείγματα από πενήντα συμπολίτες μας οι οποίοι προσήλθαν στον ειδικά διαμορφωμένο για τη δράση χώρο.
Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο συμμετέχει πάντα στις συλλογικές δράσεις που ενισχύουν το όραμα ελπίδας και ζωής για τους συνανθρώπους μας.
Tags:
Παναρκαδικό Νοσοκομείο,Σχετικά Άρθρα
- Airshow στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης
 - Στην Τρίπολη θα παρουσιαστεί το βιβλίο "Βιώσιμη Ανάπτυξη Αγροτικών κοινοτήτων. Στρατηγικές και δράση"
 - Παιδιά από τα σχολεία της Κοντοβάζαινας, Τροπαίων, Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου υποδέχθηκε ο Κωνσταντινόπουλος στη Βουλή (vd)
 - Δύο καινούργιοι αλατοδιανομείς (διασκορπιστές άλατος) στο Δήμο Γορτυνίας (εικόνες)
 - Για πρώτη φορά στην Τρίπολη | Αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης
 





