Σε ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή Βασιλόπιτας της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (εικόνες)
Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΣΑΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης, σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελα.
"Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι δημιουργικό, γεμάτο υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.
Θερμές ευχές σε όλους τους εκπαιδευτές για δύναμη και έμπνευση στο σημαντικό έργο τους, καθώς και στους καταρτιζόμενους μας για γόνιμη μάθηση, προσωπική εξέλιξη και επίτευξη των στόχων τους.
Καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους!!" τονίζει η Γωγώ Μαργιώλου, σε ανάρτησή της.
Σχετικά Άρθρα
- Αντώνης Σαμαράς στο Best: «Ο Μητσοτάκης είναι το χάος!» (vd)
- ΑΣΕΠ | Προκήρυξη με 23 θέσεις εργασίας σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας Μεγαλόπολης, Λεωνιδίου, Τροπαίων, Δημητσάνας και Άστρους
- Ο πλημμυρισμένος κάμπος στη Λίμνη Αρκαδίας (εικόνες)
- Ξανά οι Αετοί Γορτυνίας στην Εθνική του Ζίου Ζίτσου!
- Γραφάκος: "Ξεκίνησαν οι εργασίες στο κτίριο που θα στεγαστεί το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κολλινών"






