Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κινητοποίηση για να αγοραστεί ένα σύγχρονο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Άστρους!

Κινητοποίηση για να αγοραστεί ένα σύγχρονο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Άστρους!

Ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Άστρους με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 07/05/2012 «αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά με σκοπό την συλλογή των απαιτούμενων χρημάτων ώστε να αγοράσει νέο, σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για την κάλυψη του πληθυσμού που εξυπηρετεί το Κ.Υ. Άστρους.

p>Το Κέντρο Υγείας Άστρους διαθέτει ένα μόνο ασθενοφόρο το οποίο με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας καλείται να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε περιστατικό συμβαίνει στο μεγαλύτερο τμήμα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Επίσης διακομίζει κάθε βαρύ περιστατικό που χρήζει νοσοκομειακής αντιμετώπισης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Το ασθενοφόρο λοιπόν έχει διανύσει πάνω από 350.000 km σε ένα οδικό δίκτυο ιδιαίτερα δύσκολο, με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, συνεχείς στροφές και κακή συντήρηση, με αποτέλεσμα την μεγάλη μηχανική καταπόνηση και συνεχείς βλάβες. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι όταν το ασθενοφόρο είναι απασχολημένο σε κάποιο περιστατικό και συμβεί κάτι επείγον δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επέμβασης και ο ασθενής πολλές φορές περιμένει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Το Κέντρο Υγείας Άστρους έχει άμεσα ανάγκη από ένα νέο, σύγχρονο,πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο που θα ανταποκρίνεται άμεσα σε όλα τα επείγοντα περιστατικά, ενώ το ήδη υπάρχον ασθενοφόρο να αποτελεί το δεύτερο (απαραίτητο) ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας.

Για το σκοπό αυτό ανοίχθηκαν πρόσφατα δύο τραπεζικοί λογαριασμοί και καλούμε τον καθένα που έχει την δυνατότητα, να συνεισφέρει με οποιοδήποτε ποσό ώστε το συντομότερο δυνατό να πετύχουμε το στόχο μας και να αναβαθμίσουμε πραγματικά την υγειονομική περίθαλψη στην ευρύτερη περιοχή του Άστρους.Το σύνθημα μας είναι:

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

 

Αριθ. Λογ/σμού 1.

Εθνική Τράπεζα 248/296045-11

ΙΒΑΝ: GR 83 0110 2480 0000 2482 9604 511

Αριθ. Λογ/σμού 2.

Αγροτική Τράπεζα 315 04 003174 83

ΙΒΑΝ: GR 95 0430 8260 0031 5040 0317 483»

 

http://sfkyastrous.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...