Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θετική εξέλιξη και για τη Μεγαλόπολη – Μαγνητικός και αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Θετική εξέλιξη και για τη Μεγαλόπολη – Μαγνητικός και αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε χθες η παραλαβή και η εγκατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας του μαγνητικού και αξονικού τομογράφου, συνολικού προϋπολογισμού 1.450.000 €. Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που αναμένεται να εξυπηρετήσει, μεταξύ άλλων, και ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης...

p>Τα ανωτέρω ιατρικά μηχανήματα, απολύτως απαραίτητα και αναγκαία, αποτελούν ότι πιο σύγχρονο διαθέτει στον τομέα αυτό η επιστήμη της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο αξονικός τομογράφος έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία και μόλις εχθές έγινε και η παραλαβή του μαγνητικού τομογράφου που μέχρι σήμερα δεν διέθετε το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο Αρκάς Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος, με αφορμή την παραλαβή του ανωτέρω ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

« Σήμερα μία συλλογική προσπάθεια δικαιώνεται και γίνεται ένα ακόμα βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας. Νοιώθουμε ικανοποιημένοι αλλά και περήφανοι που το Νοσοκομείο μας καταφέρνει να πρωτοστατεί και να διαθέτει τέτοιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα αυτό. Προσπαθούμε να παρέχει το Νοσοκομείο μας όσο τον  δυνατόν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην μεσσηνιακή κοινωνία.

Αποδεικνύεται ότι όταν βάζουμε στόχους και πιστεύουμε σε αυτούς μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά. Όταν εργαζόμαστε με όρους συλλογικότητας, μεθοδικότητας, σεμνότητας και σκληρής δουλειάς τότε μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει την ικανότητα, την επάρκεια αλλά και την τεχνογνωσία να αξιοποιήσει τους κοινοτικούς πόρους και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου.

Συνολικά 3.500.000 € σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενταγμένο στο ΕΣΠΑ τους επόμενους μήνες θα αποτελεί μία χειροπιαστή πραγματικότητα για το Νοσοκομείο μας.

Αυτή την προσπάθεια που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια θα την συνεχίσουμε.

Μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...