Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανασυγκροτήθηκε η Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή Αρκαδίας

Ανασυγκροτήθηκε η Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή Αρκαδίας
Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ανασυγκροτήθηκε η τριµελής Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή του Ν. Αρκαδίας µε έδρα την Τρίπολη και ορίστηκαν µέλη αυτής οι παρακάτω:
- κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΑΝ∆ΡΕΑ, ∆ιευθυντή Παθολογίας του Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης ως Πρόεδρο µε αναπληρωτή του τον κ. ∆ΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ∆ιευθυντή Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης,
- κα. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ∆ιευθύντρια Ψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης ως µέλος, µε αναπληρώτριά της την κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ∆ιευθύντρια Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης,
- κ. ΣΤΥΛΙ∆Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ∆ιευθυντή Νευροχειρουργικής του Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης ως µέλος, µε αναπληρωτή του τον κ. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επιµελητή Β΄ Παιδοψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης.
Γραµµατέας της επιτροπής ορίζεται: η κα. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΛΥΓΕΡΗ του ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ, κλάδου ∆Ε ∆ιοικητικών Γραµµατέων του Τµήµατος Οικονοµικού ∆ιοικητικού Ν. Αρκαδίας, µε αναπληρώτρια γραµµατέα την κα. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, κλάδου ∆Ε ∆ιοικητικών Γραµµατέων (Ι∆ΑΧ) του Τµήµατος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Αρκαδίας.
 Η Επιτροπή θα συνεδριάζει στο κτίριο της ∆/νσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Αρκαδίας σε ηµέρες και ώρες που θα καθορίζονται από τον Πρόεδρό της, ανάλογα µε τις υφιστάµενες ανάγκες.
 Σε περίπτωση κωλύµατος ή δικαιολογηµένης απουσίας τακτικού µέλους της επιτροπής θα ειδοποιείται µε ευθύνη του από την προηγούµενη ηµέρα ο/η γραµµατέας της επιτροπής.
 Η θητεία των µελών της Επιτροπής είναι διετής και λήγει στις 31/12/2017. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...