Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρεκόρ τηλεθέασης για τον γνωστό πλαστικό χειρουργό στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη!

Ρεκόρ τηλεθέασης για τον γνωστό πλαστικό χειρουργό στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη!


Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Πλαστικός Χειρουργός κ. Μιχάλης Κουτσούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη στο κανάλι Έψιλον, όπου μίλησε για την γυναικομαστία, που αποτελεί μια δυσάρεστη και αγχωτική κατάσταση για αυτόν που την αντιμετωπίζει μιας και παραλλάσει ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φύλλου.

Η γυναικομαστία είναι η υπερβολική ανάπτυξη του αδένα του μαστού στους άνδρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το ανδρικό στήθος να μοιάζει με γυναικείο.

Ο κ. Κουτσούρης εξήγησε εκτενώς τι είναι η γυναικομαστία και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί , παρουσιάζοντας μια νέα, μοναδική δική του τεχνική για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος που ταλαιπωρεί καθημερινά άνδρες όλων των ηλικιών.

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε μεγάλο και αμείωτο ενδιαφέρον καθ’ όλη της διάρκεια της εκπομπής για την μοναδική τεχνική του ιατρού, καθώς πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν την 20λεπτη παρουσίασή του, όπως κατέγραψαν οι δείκτες τηλεθέασης!

Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν όλες οι παρουσιάσεις του γνωστού πλαστικού χειρουργού, λόγω των καινοτόμων τεχνικών του, κερδίζουν το τηλεοπτικό κοινό.

Περισσότερα, για τη γυναικομαστία, δείτε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...