Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομείο: Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (vid)

Νοσοκομείο: Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (vid)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, ο αγροτικός ιατρός και μέλος του ΚΚΕ, Δημήτρης Τσιλιβαράκης, ο οποίος παρουσίασε την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ και η οποία αφορά τα προβλήματα λειτουργίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Ο κ. Τσιλιβαράκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει άμεσα να ενισχυθεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο με πολλές ειδικότητες και σημείωσε ότι το ΚΚΕ διεκδικεί να καλυφθεί άμεσα η θέση του ογκολόγου που πρόσφατα «χήρεψε» με τον ξαφνικό θάνατο του Δ/ντή της Ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Νικήτα Νικολάου και επίσης να γίνει πρόσληψη του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού με βάσει τις ανάγκες του νοσοκομείου για την ομαλή λειτουργία του.

Παράλληλα, ζητά να υπάρχουν δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας για όλους τους Αρκάδες και να προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό στην τροφοδοσία και την καθαριότητα, η οποία θα πρέπει να είναι υπ’ ευθύνη του Δημόσιου Νοσοκομείου, ενώ τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα 48ωρη απεργία, τη μέρα που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή ο αντιασφαλιστικός νόμος.

Δείτε τί δήλωσε ο κ. Τσιλιβαράκης:

drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...