Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανδρέα, ακούς; Οργή στην Αρκαδία για τα πανάκριβα τηλεφωνικά ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Ανδρέα, ακούς; Οργή στην Αρκαδία για τα πανάκριβα τηλεφωνικά ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Η τηλεφωνική κλήση για κλείσιμο ραντεβού των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ με συμβεβλημένους γιατρούς κοστίζει πια 40 φορές ακριβότερα, αφού αντί για τον τηλεφωνικό αριθμό «184» οι ασφαλισμένοι του οργανισμού θα καλούν πλέον στους αριθμούς «14884» και «14900» με υψηλότερο κόστος. Συγκεκριμένα αντί για χρέωση μιας αστικής μονάδας ανά κλήση (0,03€) όπως ίσχυε, το κλείσιμο του ραντεβού θα αυξηθεί σε 0,99€ ανά κλήση για το 14884 και 1,08€ για το 14900 όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Ενώ όταν η κλήση πραγματοποιηθεί από κινητό, θα κοστίζει ακόμη πιο ακριβά, 1,18€ ανά λεπτό.

>Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στο kalimera-arkadia.gr, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, Γιώργος Κανελλόπουλος, κάλεσε στο 14884 για να κλείσει ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ και η κλήση διήρκησε 3 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Η κλήση στοίχισε 5,41 ευρώ.

Τελικά, δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού γιατί ο γιατρός απουσίαζε σε άδεια.

Δηλαδή και πλήρωσε 5,5 ευρώ και δεν έκλεισε ραντεβού.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος απευθύνει ερώτημα –μέσω του kalimera-arkadia.gr- προς τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο ή όποιον άλλον αρμόδιο και ζητά να μάθε ποιος υπέγραψε αυτή την σκανδαλώδη απόφαση που εκτινάσσει το κόστος της τηλεφωνικής κλήσης για τον ΕΟΠΥΥ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...