Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτή η κοπέλα έχασε ... 238 κιλά! (εικόνες - βίντεο)

Αυτή η κοπέλα έχασε ... 238 κιλά! (εικόνες - βίντεο)
Άλλος άνθρωπος πλέον η 25χρονη Christina Phillips που έχασε 238 κιλά μέσα σε 2 χρόνια μετά από επέμβαση γαστρικού μπαι πας. Η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά, με τη νεαρή κοπέλα να αγχώνεται κάθε φορά που παίρνει έστω και λίγο βάρος, κόβοντας το φαγητό ακόμα και για μέρες μέχρι να επανέλθει στα κιλά της.
Ακόμα δίνει, όπως αποκάλυψε στο σόου "My 600lb Life: Where Are They Now?", μάχη με τις συναισθηματικές πτυχές της απώλειας βάρους."Έχω χάσει πολλά κιλά τα τελευταία δύο χρόνια και κάθε φορά που βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει, φρικάρω και σταματάω να τρώω ακόμα και για μέρες", είπε η Christina που εμφανίστηκε ως άλλος άνθρωπος.
"Δεν είμαι πλέον 317 κιλά αλλά ακόμα αισθάνομαι έτσι. Δεν ξέρω πώς να αλλάξω αυτό το συναίσθημα", αποκάλυψε. Ο αγώνας της με την παχυσαρκία ξεκίνησε όταν ήταν παιδί, φτάνοντας τα 136 κιλά όταν ήταν 12 ετών. Στην πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή είχε πει ότι στράφηκε στο φαγητό επειδή οι γονείς της τσακώνονταν συχνά και ήταν τρομακτικό.
Πριν από τη σωτήρια επέμβαση, η Christina ήταν σχεδόν σε ακινησία και ζούσε με τους γονείς της και τον σύζυγό της Zack που είχε αναλάβει τα πάντα. Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη ανεξαρτησία της μετά την απώλεια βάρους και τελικά πήραν διαζύγιο ένα χρόνο μετά. Ο μεγαλύτερος φόβος της εκτός από το να πάρει κιλά είναι το να απογοητεύσει τους ανθρώπους.
"Στην αρχή πολλοί άνθρωποι αμφέβαλαν. Ήμουν σε μια πραγματικά καταχρηστική σχέση. Αυτό σίγουρα είχε αρνητικό αντίκτυπο πάνω μου. Πονούσε την καρδιά και το μυαλό μου". Πριν από έναν μήνα μετακόμισε με τον νέο φίλο της Shane με τον οποίο έκαναν παρέα τα τελευταία 8 χρόνια.
"Είναι περίεργο που τότε δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι και τώρα πάλι δεν αισθάνομαι καλά". Παραδέχεται ότι έχει παλέψει πολύ για να ξεπεράσει την εμμονή με τον αριθμό στη ζυγαριά. "Όταν ήμουν 700 κιλά ένιωθα άχρηστη και πίστευα ότι δεν άξιζα καλύτερη ζωή από αυτή που είχα τότε. Τώρα πρέπει να ξεπεράσω τον φόβο αν θέλω να ζήσω τη ζωή μου".

Πηγή: Dailymail

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...