Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία - Ασθενοφόρο έμεινε από βλάβη στη μέση της διαδρομής ....

Γορτυνία - Ασθενοφόρο έμεινε από βλάβη στη μέση της διαδρομής ....

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας και χθες το «Καλημέρα Αρκαδία» ανέδειξε το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας έχει ξεμείνει από ασθενοφόρο...

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ζάτουνα» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το θέμα αυτό. «Καταγράφουμε με πολύ θλίψη, ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό, που φανερώνει το πόσο υψηλή είναι η φροντίδα της υγείας από πλευράς πολιτείας, στους πολίτες. Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας! Ελλείψεις... ελλείψεις.

Το ασθενοφόρο, δεν έχει όλο το 24ωρο οδηγό! Η δε κατάστασή τους, από πλευράς συντήρησης τρισάθλια! Το ασθενοφόρο του Κ.Υ Δημητσάνας, πέρασε από σέρβις, μετά από 4 μήνες, ενώ ο κανονισμός λέει, ότι θα πρέπει να περνάνε τα ασθενοφόρα κάθε μήνα».

Και συμπληρώνει πως προ ημερών «το Κ.Υ Δημητσάνας, έλαβε κλήση, από χωριό, γιατί μια γερόντισσα έπαθε εγκεφαλικό. Ευτυχώς υπήρχε οδηγός εκείνη την ώρα! Ξεκίνησε με γιατρό για να παραλάβει την ασθενή. Δυστυχώς όμως έξω από την Ζάτουνα, ακινητοποιήθηκε από βλάβη!!!!!

Η γερόντισσα, έφτασε όπως – όπως στο Κ.Υ, όπου οι φιλότιμοι εκεί γιατροί της προσέφεραν την αναγκαία βοήθεια. Μετά από μία ώρα, έφτασε ασθενοφόρο από την Τρίπολη για να την μεταφέρει, ευτυχώς σε καλή κατάσταση, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Τι να σου κάνουν οι γιατροί, όσο και αν προσπαθούν, όσο και αν ξενυχτούν, εργαζόμενοι χωρίς ρεπό και .... Όταν τα χέρια τους είναι δεμένα;»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...