Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας – Ο Σφυρής ζήτησε λύση από τον Πολλάκη!

Χωρίς ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας – Ο Σφυρής ζήτησε λύση από τον Πολλάκη!
Τα προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας της Γορτυνίας έχει αναδείξει ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Μιχάλης Σφυρής, τόσο σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Παπαηλιού, όσο και σε επιστολή προς την πολιτευτή Εύη Τατούλη.
Μετά από το πρόβλημα που προέκυψε με το χαλασμένο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, ο κ. Σφυρής προτίθεται να αναλάβει το κόστος της επισκευής του, που ανέρχεται στα 500 ευρώ. Ενώ, για το ζήτημα αυτό έστειλε ήδη ενημερωτική επιστολή στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολλάκη από τον οποίο ζητά άμεση μία λύση.
«Κύριε Πολλάκη,
Με την παρούσα επιστολή και ένεκα της θεσμικής μου ιδιότητας εκείνης του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Γορτυνίας σας καλώ να ασχοληθείτε –εσείς και τα στελέχη σας υπηρεσιακά και μη- επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές πρωτοβάθμιας υγείας της περιοχής (Γορτυνίας). Κατά το παρελθόν έχω αποστείλει σχετικές επιστολές τόσο στην ηγεσία του Υπουργείου όσο και στο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ αλλά προφανώς θεωρείται αγγαρεία να αναλωθείτε με την επίλυση των υγειονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
Είναι αδιανόητο εν έτη 2016 για το επόμενο χρονικό διάστημα και όπως πληροφορούμαστε από το έγκριτο αρκαδικό ειδησιογραφικό portal www.kalimera-arkadia.gr να μην υπάρχει ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας και τα τυχόν περιστατικά να πρέπει να εξυπηρετηθούν από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο το οποίο και απέχει περί τα 65 χιλιόμετρα (!!!!).
Ο Σύριζα θα πρέπει να κατανοήσει πως πλέον δε βρίσκεται στην αντιπολίτευση για να στηλιτεύει κακές πρακτικές και να διαπιστώνει παθογένειες του παρελθόντος αλλά έχει τις τύχες της χώρας στα χέρια της και συνεπώς θα πρέπει –σε καθημερινή βάση- να επιλύει ζητήματα.
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...