Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μιχάλης Κουτσούρης δηλώνει "παρών" στη νέα εποχή του διαδικτύου!

Ο Μιχάλης Κουτσούρης δηλώνει "παρών" στη νέα εποχή του διαδικτύου!

Ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την άμεση επικοινωνία ασθενών και ιατρού, είναι η ολοκληρωμένη παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (social media), διαθέτοντας λογαριασμούς στο Facebook (page), στο Instagram, το twitter καθώς και στο YouTube.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Μιχάλης Κουτσούρης, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον «πλανήτη του διαδικτύου», καθώς μείζονος σημασίας σκοπός του είναι

η οικοδόμηση σχέσεων με τους ασθενείς του και η παροχή της δυνατότητας άμεσης επικοινωνίας και συνδιαλλαγής.

Οι ασθενείς αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ιατρικό ζήτημα που τους απασχολεί, έχουν πια πρόσβαση στην αξιόπιστη, αναλυτική και άμεση ενημέρωση από τον ίδιο τον γιατρό, πάντα με εχεμύθεια και σεβασμό, με ένα κλικ.

 

Facebook Μιχάλης Κουτσούρης / Michalis Koutsouris


Στόχος να διατηρούνται επαρκώς ενημερωμένοι τόσο οι υπάρχοντες όσο και οι δυνητικοί ασθενείς, για επικείμενες επιστημονικές δραστηριότητες, εγγυημένες μεθόδους αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, αλλά και παρουσίαση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και επιτευγμάτων του ιατρού.

Η διαπροσωπική επικοινωνία και η ευαισθησία για τους ασθενείς και τα θέματα υγείας που τους απασχολούν, αποτελεί προτεραιότητα για τον γνωστό πλαστικό χειρουργό. Η ανταπόκριση στο εγχείρημα, μαζική και πολυπληθής, καθώς δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι ήδη διαδικτυακοί ακόλουθοι με πρόσβαση σε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, σε όλα τα διαδικτυακά Μέσα, με έντονη και φλογερή την αλληλεπίδραση και την συμμετοχή.

Στη νέα εποχή του διαδικτύου και της φρενήρους ταχύτητας, ο κ. Κουτσούρης ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες ανάγκες, δηλώνει «παρών».

Επισκεφτείτε το επίσημο Fun Page ΕΔΩ!

Επίσημο site http://www.koutsouris.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...