Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύγχρονη ιστοσελίδα επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής!

Σύγχρονη ιστοσελίδα επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής!
Ανακαλύψαμε την πιο σύγχρονη ιστοσελίδα επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις γνώσεις και την εμπειρία του ειδικού, να φροντίσετε  την εικόνα σας, σε ένα από τα τρία πλήρως οργανωμένα Κέντρα Πλαστικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στις πόλεις της Αθήνας, της Τρίπολης και του Ναυπλίου.

O πλαστικός χειρουργός κος
Mιχάλης Κουτσούρης είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1997. Μετά το πέρας των ακαδημαϊκών του σπουδών ξεκίνησε την ειδίκευσή του στη Γενική Χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και εν συνεχεία ειδικεύτηκε στην Αγγειο-Θωρακοχειρουργική στο Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 ΓΝΑ αποκτώντας έτσι πλούσια εμπειρία στον τομέα της χειρουργικής επανόρθωσης των ιστών του κορμού και των άκρων.

 Μας εντυπωσίασε το γεγονός, πως ο κος Κουτσούρης έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό διεθνών και εγχώριων επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων άλλοτε ως ομιλητής και άλλοτε μέσω ελευθέρων ανακοινώσεων ενώ αρθρογραφεί συχνά σε έγκριτα περιοδικά της επιστημονικής κοινότητας.

Μέσα από την ιστοσελίδα του ιατρού, οι ασθενείς αντλούν πληροφορίες για το ιατρικό ζήτημα που τους απασχολεί και  έχουν πρόσβαση στην αξιόπιστη, αναλυτική ενημέρωση , μέσα από αρθρογραφία αλλά και το πλούσιο οπτικό υλικό.

Με αυτό τον τρόπο υπάρχει επαρκής ενημέρωση για τις  επιστημονικές δραστηριότητες, τις εγγυημένες μεθόδους αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, αλλά και τα επιτεύγματα του ιατρού.

Επισκεφτείτε μέσω της ιστοσελίδας του ιατρού  κάθε ένα από τα Κέντρα KOUTSOURIS PLASTIC SURGERY, ενημερωθείτε και κλείστε το ραντεβού σας ,για κάθε ζήτημα αισθητικής η επανορθωτικής χειρουργικής που σας απασχολεί!

www.koutsouris.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...