Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Υγείας Δημητσάνας: Βάφτηκε με έξοδα των γιατρών και του προσωπικού! (εικόνες)

Κέντρο Υγείας Δημητσάνας: Βάφτηκε με έξοδα των γιατρών και του προσωπικού! (εικόνες)
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, έχουμε γράψει πολλές φορές. Όμως, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί είναι το μεράκι και η αγάπη που δείχνουν οι γιατροί και το προσωπικό για να συνεχίσει να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερο αυτή η δομή υγείας. Μάλιστα, έβαλαν χρήματα από την τσέπη τους για να το βάψουν!
Ο Νάσος Κάλλας από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας, γράφει … «Το κέντρο υγείας Δημητσάνας βάφεται σιγά - σιγά έπειτα από αρκετές δεκαετίες......με έξοδα των γιατρών και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας.... Και ερωτώ κι εγώ που είναι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν; Ποιός πρέπει να νοιαστεί; Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας πραγματικά για το έργο που κάνουν στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ Κέντρο Υγείας.»
Ενώ, ο επιμελητής Β’ του Κέντρου Υγείας, κ. Δημήτρης Κολοκυθάς, σημειώνει … «Άλλη μια 3ήμερη εφημερία ΠΣΚ έληξε πριν λίγες ώρες, αυτή την φορά με ολικό λίφτινγκ στο χώρο εργασίας, το μικρό μου γραφειάκι, που με ίδια μέσα μετατράπηκε σε έναν υπέροχο ζεστό χώρο!
Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό το αποτέλεσμα!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...