×

Σημείωση

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ekab-nea-asthefonoro2016
Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία: Δύο νέα υπερσυγχρονα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ! (εικόνες - βίντεο)

Αρκαδία: Δύο νέα υπερσυγχρονα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ! (εικόνες - βίντεο)
Παράδοση δύο υπερσύγχρονων ασθενοφόρων έγινε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΕΚΑΒ Τρίπολης.
Μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος, δόθηκαν από 2 ασθενοφόρα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Στην Αρκαδία με τα δύο νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ενισχύεται ο στόλος του ΕΚΑΒ το οποίο πλέον έχει 9 ασθενοφόρα.
Μία σημαντική κίνηση αν αναλογιστεί κανείς πως από το 2006 είχαν να δοθούν ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Τρίπολης και ο στόλος είναι παλιός και το προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που παρουσιάζονται.
Το κάθε ασθενοφόρο κόστισε περίπου 48 χιλιάδες ευρώ.
Στην λιτή εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Κατσίρης και Θοδωρής Ντάνος καθώς και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Περιφέρειας Νίκος Γιαννακόπουλος.
Την παραλαβή έκαναν ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Τρίπολης Σταμάτης Μπακόπουλος και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Παναρκαδικού Νίκος Αγρότης.
{gallery}ekab-nea-asthefonoro2016{/gallery}

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...