Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι φυσικοθεραπευτές Αρκαδίας παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Οι φυσικοθεραπευτές Αρκαδίας παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών είχε δύο συναντήσεις στις 3/11 και στις 6/11 του 2012 με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Κο Παπαγεωργόπουλο .Στην δεύτερη συνάντηση ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ ενημέρωσε το Κ.Δ.Σ ότι θα σταλεί e-mail στις περιφερειακές υγειονομικές υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την εκκαθάριση του Ιουνίου.

Στα πλαίσια της τελετής έναρξης του 22ου Ετήσιου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας(7-8-9/12/2012), εκτός των άλλων, παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Νικόλης, που επιβεβαίωσε την ενημέρωσή μας ότι έχει σταλεί e-mail στις περιφερειακές υγειονομικές υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την εκκαθάριση του Ιουνίου. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα σταλεί e-mail για την εκκαθάριση του Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα Δεκεμβρίου ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα προχωρήσει στην εκκαθάριση και πληρωμή του Αυγούστου.

Το Κ.Δ.Σ. σήμερα 10/12/2012 αποφάσισε την άρση της απόφασης για την αναστολή των συμβάσεων από τους φυσικοθεραπευτές με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. .

Πλέον οι φυσικοθεραπευτές θα παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ,  εκτελώντας τα παραπεμπτικά όπως αναφέρει ανακοίνωση του περιφερειακού τμήματος Αργολίδας – Αρκαδίας, που υπογράφουν η Πρόεδρος Δικαίου Νίκη και ο  Γραμματέας Μπουζέτος Αθανάσιος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...