Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο "Παλλάδιον": Στην Τρίπολη το πρώτο επίσημο σεμινάριο Νευροανάδρασης στην Ελλάδα! (vd)

Κέντρο "Παλλάδιον": Στην Τρίπολη το πρώτο επίσημο σεμινάριο Νευροανάδρασης στην Ελλάδα! (vd)
Στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης πραγματοποιείται αυτές της μέρες ( 3 με 8 Ιανουαρίου 2017 ) το πρώτο επίσημο σεμινάριο Νευροανάδρασης.

Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο Νευροανάδρασης που γίνεται στην Ελλάδα και το παρακολουθούν 13 νέοι επιστήμονες από ολόκληρη την χώρα. Κεντρικοί ομιλητές και εκπαιδευτές είναι ο Γερμανός Τόμας Φάινερ Δντης του Ινστιτούτου Νευροανάδρασης του Μονάχου και η Δρ Μαργαρίτα Θεοδώρου Λογοπαθολόγος από την Κύπρο που είναι και επίσημη εκπαιδεύτρια Νευροανάδρασης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Θεραπευτών Νευροανάδρασης.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν στην κάμερά μας οι δύο διεθνούς κύρους εκπαιδευτές του Σεμιναρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του Σεμιναρίου στην Τρίπολη πήρε το Τμήμα Νευροανάδρασης του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θέλοντας να εξαπλώσει περισσότερο τις Νευροεπιστήμες και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι της Νευροανάδρασης που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο αποκατάστασης της Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...