Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (ονόματα)

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (ονόματα)
Απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Ξανθού προβλέπει ότι τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» έχουν πλέον ως ακολούθως:
1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, του κλάδου ΤΕ Τεχνολογικών Εφαρμογών, με αναπληρώτρια την ΑΡΓΕΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
2. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρώτρια την ΛΑΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
3. ΖΑΡΜΠΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με αναπληρωτή τον ΚΑΠΛΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού.
4. α. Όταν το Συμβούλιο κρίνει θέματα του μόνιμου προσωπικού, μετέχουν σε αυτό ως αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι ακόλουθοι:
i. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρώτρια την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
ii. ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρώτρια την ΨΥΧΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Όταν το Συμβούλιο κρίνει θέματα του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μετέχει σε αυτό ως αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων ο ΨΑΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, του κλάδου ΠΕ Παιδαγωγών.
Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται ο ΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Α΄, με αναπληρώτρια την ΤΣΑΟΥΣΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Α΄.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...