Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γενική Συνέλευση Εργαζομένων ΕΚΑΒ - Ο Ν. Λεζές αναφέρθηκε σε προβλήματα της Αρκαδίας (εικόνες)

Γενική Συνέλευση Εργαζομένων ΕΚΑΒ - Ο Ν. Λεζές αναφέρθηκε σε προβλήματα της Αρκαδίας (εικόνες)
Στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας Αθηνών, παρευρέθηκε η επιτροπή του Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αρκαδίας.
Συζητήθηκαν θέματα οικονομικά και πάρθηκαν αποφάσεις για το μέλλον της υπηρεσίας.
Ο κ. Λεζές Νίκος από την τοπική επιτροπή ανέφερε τα προβλήματα του παραρτήματος καθώς και το πρόβλημα που υπάρχει στο Δήμο Γορτυνίας, όσον αφορά τις διακομιδές των ασθενών και την έλλειψη ασύρματης επικοινωνίας των πληρωμάτων που υπάρχει στον προαναφερθέντα Δήμο με το παράρτημα Τρίπολης.
Το προεδρείο του σωματείου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις ενέργειες που έχουν γίνει από το ίδιο αλλά και τις ενέργειες που δεν έχουν γίνει τόσο από την διοίκηση του ΕΚΑΒ όσο και από την πολιτική ηγεσία για την δαπάνη για την αγορά στολής, εκτός έδρας 2016, 10ήμερο Δεκεμβρίου 2014, ασθενοφόρα οχήματα/διαγωνισμός, μεταθέσεις – μετακινήσεις.




Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών σχετικά με τα προβλήματα και τις περεταίρω ενέργειες για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων.










Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Στην συνέχεια τέθηκε σε ψηφοφορία η πρόταση του σωματείου και αποφασίσθηκε με μεγάλη πλειοψηφία  το εξής: «Εξουσιοδοτείτε το διοικητικό συμβούλιο να αρχίσει τις κινητοποιήσεις αφού αξιολογήσει το αποτέλεσμα από την συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου»





















ekabnews.gr


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...