Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Η απάντηση του Διοικητή για τις καθαρίστριες (vd)

Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Η απάντηση του Διοικητή για τις καθαρίστριες (vd)
Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Πέτρος Τομάρας, προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, για το θέμα αυτό, μετά τη διαμαρτυρία των καθαριστριών που έγινε την Πέμπτη, στο χώρο του Νοσοκομείου.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Όταν δέχτηκα τις εργαζόμενες και τις ενημέρωσα πως είναι η διαδικασία και να ακούγονται ότι τις είπα τέτοια πράγματα, λυπάμαι πάρα πολύ. Τους εξήγησα ότι πρέπει να εφαρμόσουμε το ΑΣΕΠ, διότι αυτός είναι ο Νόμος. Το ΑΣΕΠ είναι αξιοκρατικό και αδιάβλητο που εξασφαλίζει την ισονομία σε όλους. Με αυτή τη διαδικασία, δείξαμε μία δικαιοσύνη στην κοινωνία, διότι κάποιοι εργάζονται, κάποιοι είναι άνεργοι, κάποιοι έχουν κοινωνικά κριτήρια κι όλα αυτά το ΑΣΕΠ τα λαμβάνει υπόψην του και με βάση αυτά κάναμε τη μοριοδότηση και κάναμε τις νέες προσλήψεις. Άραγε, είχε γίνει αυτό με την παλιότερη κατάσταση; Τους είπα μάλιστα ότι επειδή θα γίνονται κάθε δύο χρόνια τέτοιες προκηρύξεις, όποιος δεν μπορέσει να έχει τα κριτήρια, που απ΄ ότι είδα από την κατάσταση περίπου δέκα είναι ίδιες που δούλευαν παλιότερα, κάποιες αντικαταστάθηκαν με κάποιες άλλες που έχουν περισσότερα μόρια. Είπα ότι θα πάνε στο ταμείο ανεργίας και θα μείνουν κάποιο χρόνο άνεργες και θα κάνουν ίσως κάποιες άλλες δουλειές. Τι ειρωνείες; Δεν είναι να τα συζητάμε αυτά.
Ο κόσμος έξω έχει προβλήματα, είναι άνεργοι και πρέπει να είμαστε δίκαιοι προς όλους.
Δεν πήγαμε να πάρουμε κάποιον συγγενή μας ή κάποιον κομματικό μας φίλο ούτε δεχτήκαμε καμία επιρροή από κανέναν.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι για τη διαδικασία που κάναμε, να το πει. Άλλωστε, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και ενστάσεις.
Απ ότι ξέρω δεν έγινε κανένα λάθος κι αν έγινε κάτι, δεν έγινε με δόλο και με μία ένσταση, μπορεί να δικαιωθεί.
Τα κριτήρια μας έστειλε το ΑΣΕΠ κι αυτές τις οδηγίες εφαρμόσαμε.
Η Επιτροπή κι εγώ δεν δεχθήκαμε καμία ενόχληση από κανέναν.
Για όσους εργάζονταν σε εργολάβο, δεν έχουμε δικαιοδοσία, δεν είμαστε ο εργοδότης τους, δεν μπορούσαμε να δώσουμε βεβαιώσεις."

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Π. ΤΟΜΑΡΑ

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...