Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μόλις 6,5 μηνών και μπαίνει στο χειρουργείο ...

Μόλις 6,5 μηνών και μπαίνει στο χειρουργείο ...
Πόσο σκληρή είναι η ζωή για κάποια παιδιά. Την ίδια μέρα που γεννήθηκε, εγκαταλείφθηκε από την ίδια της τη μητέρα. Την επιμέλειά της πήρε ένα βρεφοκομείο αλλά δεν πρόλαβε να μείνει εκεί γιατί διαγνώστηκε με συγγενή καρδιοπάθεια κι έπρεπε να νοσηλευτεί. Αρχικά νοσηλεύτηκε σε μονάδα του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά στο ΑΧΕΠΑ. Χάρη στις υπερπροσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού η υγεία της είναι σε σταθερή κατάσταση και μπορεί πλέον να χειρουργηθεί. 

Η μικρή είναι σήμερα 6,5 μηνών και το μόνο που έχει γνωρίσει είναι χώροι νοσοκομείων, γιατρούς, νοσοκόμες, νοσηλευτές και ανθρώπους που περιστασιακά της δίνουν ένα χάδι. 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η διακομιδή της από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προς το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με την κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Νωρίς το πρωί το εξειδικευμένο προσωπικό του οργανισμού παρέλαβε τη μικρή μας φίλη και με τη συνοδεία παιδιάτρου ξεκίνησε το ταξίδι για την Αθήνα. Έφτασαν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο όπου την υποδέχτηκαν με χαμόγελα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και σε λίγο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το χειρουργείο. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα της και να της παρέχει ότι χρειαστεί! 

Ας ευχηθούμε να έχει καλή επιτυχία η επέμβαση, να αναρρώσει γρήγορα και να της δοθεί σύντομα η ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή!


*Το κείμενο γράφτηκε από το πλήρωμα των διασωστών στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...