Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός για νέο ασθενοφόρο στη Νότια Κυνουρία

Διαγωνισμός για νέο ασθενοφόρο στη Νότια Κυνουρία

 Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος ΜΑΡΙΑΣ ΜΩΤΤΗ, κατόπιν και της υπ’ αριθμ. 7/2017 (ΑΔΑ: ΩΘΑΣΩΚΝ-ΧΓΡ) απόφασής της, ανακοινώνει ότι ...


                Δέχεται κλειστές γραπτές προσφορές, από 21.2.2017 έως και 13.3.2017, για την εκτέλεση κοινωφελούς σκοπού για την προμήθεια με ανοικτό διαγωνισμό ενός ασθενοφόρου. Το προς προμήθεια όχημα θα είναι καινούργιο, πρόσφατης κατασκευής. Τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος θα είναι τα εξής : Όχημα 4 Χ 4, Κυβισμός έως 2000 κυβικά, Καύσιμο : Πετρέλαιο, ABS/ESP/ASR/EDL, Κλιματισμός, Αερόσακος οδηγού- συνοδηγού, Κεντρικό κλείδωμα, Υδραυλικό Τιμόνι Πλήρως ρυθμιζόμενο με κολώνα ασφαλείας, Ενδεικτικές διαστάσεις Μήκος Χ  Πλάτος Χ Ύψος (mm): 5300 X 1900 X 1990, Ωφέλιμο φορτίο  τουλάχιστον 750 κιλά, 2 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά/ ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

Ο προμηθευτής θα παραδώσει πλήρη τεχνικά στοιχεία και περιγραφή καθώς και έντυπα του εργοστασίου. Η συνολική δαπάνη αγοράς του οχήματος (συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και διαδικαστικών εξόδων αγοράς- κυκλοφορίας) είναι 77.190,00 €.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορές για την επαλήθευση της ημερομηνίας αποστολής) κλειστές γραπτές προσφορές αριθμητικώς και ολογράφως (μαζί με πλήρη στοιχεία τους όπως ΑΦΜ, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, διεύθυνση που μπορεί να του επιδοθεί κάθε σχετικό με την έγκριση της προμήθειας έγγραφο, καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας), καθώς και υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν λάβει γνώση των αναλυτικών όρων του ανοικτού διαγωνισμού και της τεχνικής περιγραφής της προμήθειας, μαζί με αντίγραφο φορολογικής ενημερότητας στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και στη διεύθυνση ως εξής: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ», ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΩΤΤΗ, ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΤΚ 22300, από 21.2.2017 έως και 13.3.2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή αναλυτικών όρων του ανοικτού διαγωνισμού και αναλυτικότερης τεχνικής περιγραφής του ασθενοφόρου και του εξοπλισμού του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ανωτέρω διεύθυνση και τηλέφωνο: 2757360208 και ΦΑΞ: 2757360214 (αρμόδια υπάλληλος: κα Κατερίνα Φιλίππου).

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας & Διαχειριστής του Κληροδοτήματος Μαρίας Μώττη
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...