Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πιέζει για να γίνει σταθμός ΕΚΑΒ στην Γορτυνία ο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ!

Πιέζει για να γίνει σταθμός ΕΚΑΒ στην Γορτυνία ο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν είναι η πρώτη φορά ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας, τόσο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όσο και στα Κέντρα Υγείας.
Ειδικότερα, μία μεγάλη "πληγή" είναι τα προβλήματα με τα ασθενοφόρα στα κέντρα υγείας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμά, οι τραγελαφικές καταστάσεις που βιώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.
Με νέα δημόσια παρέμβαση του, ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού, προτείνει πάλι τη δημιουργία σταθμών ΕΚΑΒ σε απομακρυσμένες περιοχές (όπως η Γορτυνία) για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα προβληματικά ασθενοφόρα και με την έλλειψη οδηγών.
Γράφει: "Στα κέντρα υγείας, που εξυπηρετούν τους κατοίκους της υπαίθρου Αρκαδίας, ιδίως στα απομακρυσμένα της Γορτυνίας και της Κυνουρίας και όχι μόνον,  εκτός από την έλλειψη αριθμητικά επαρκούς ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού, εξοπλισμού και υλικών, υφίσταται και έλλειψη οδηγών των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση σταθμών του ΕΚΑΒ σ΄αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές, ώστε οι κάτοικοί τους  να μη αισθάνονται ότι βρίσκονται στο έλεος αποστάσεων και καιρικών συνθηκών."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...