Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πότε θα έρθει στη Δημητσάνα το νέο ασθενοφόρο που έγινε δωρεά στο Κέντρο Υγείας;»

«Πότε θα έρθει στη Δημητσάνα το νέο ασθενοφόρο που έγινε δωρεά στο Κέντρο Υγείας;»

Ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης με τη δωρεά νέο ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, ζητά με προσωπική του επιστολή προς τον Δήμο Γορτυνίας, ο Εθελοντής Διασώστης, Κάλλας Αθανάσιος

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με δωρεά ασθενοφόρου Κου Βλάχου Αναστάσιου»

Όπως γνωρίζετε ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Κ.Υ. Δημητσάνας είναι το ασθενοφόρο το όποιο είτε δεν υπάρχει (λόγο βλάβης) είτε αυτό που υπάρχει δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά ασθενή.

Η εταιρεία του κ. Αναστάσιου Βλάχου προχώρησε στη δωρεά ενός ασθενοφόρου που λύνει το πρόβλημα, η δωρεά έγινε προς τον Δήμο Γορτυνίας με σκοπό να παραχωρηθεί το ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Δήμου και του Κ.Υ. Δημητσάνας.

Σύμφωνα με την απόφαση υπ. Αρίθμ. 417/2016 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας σε συζήτηση επί του πρώτου θέματος εκτός ημερησίας διατάξεως στις 28/12/2016 απεδέχθη την δωρεά του ασθενοφόρου μάρκας VOLKSAWAGEN VW T4 DIESEL-ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709, εξέφρασε τις ευχαριστίες προς την εταιρία και παρέπεμψε το θέμα στο Δ.Σ. του Δήμου Γορτυνίας για ευρύτερη ενημέρωση και συζήτηση για την λειτουργία του.

Σας παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως (ΕΛΤΑ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) σε ποιο στάδιο βρίσκεται η όλη διαδικασία ώστε να έρθει αυτό το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας καθώς και το χρονοδιάγραμμα του Δήμου για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας». 

2 σχόλια

  • ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ
    ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους....Πού βρήκε τον τίτλο και αυτοχρίστηκε "εθελοντής διασώστης" ο κ.Κάλας;;;;; Ο κ.βλάχος γνωριζει οτι ένα ασθενοφόρο θέλει χαρτιά και πινακίδες. Επισης θελει πληρωμα,1 οδηγό και συνοδούς γιατρούς.Αρα το οχημα χρειάζεται χρόνο διοικητικών διαδικασιών και εγκρίσεων, για να ενταχθεί στο Κ.Υ. Δημητσάνας. Γιατί λοιπόν να δημοσιεύεται η ασχετοσύνη του;;;; Γιατι;;;;

  • Δημητσανιτης
    Δημητσανιτης Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ.Βλαχος ηταν πρωην δημαρχος,χρονια στην εμπορια αυτοκινητων και ξερει πολυ καλα τις χρονοβορες διοικητικες διαδικασιες για την κυκλοφορια ενος κρατικου οχηματος και ποσο μαλλον για ειδικων συνθηκων οχημα, με τις απαραιτητες συνθηκες ασφαλειας και αναλογους εξοπλισμους.
    Εσυ γιατι ανακατευεσαι;;; Ο κ.Βλαχος οταν θελει να πει κατι εχει δειξει επι δημαρχιας του οτι δεν μασαει απο τα γνωστα ιστορικα δημουτσουνιτικα σαλιαρισματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...