Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

LASER: Μια θεραπεία που απαιτεί κατάρτιση και εξειδίκευση από Ιατρικό προσωπικό, για ασφαλή αποτελέσματα!

LASER: Μια θεραπεία που απαιτεί κατάρτιση και εξειδίκευση από Ιατρικό προσωπικό, για ασφαλή αποτελέσματα!
Η εφαρμογή της τεχνολογίας των LASER, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και απαιτεί συγκεκριμένη κατάρτιση και εξειδίκευση από Ιατρικό προσωπικό, που παρέχουν μόνο τα Ιατρικά Κέντρα, κατεξοχήν Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας.

Η αποτρίχωση με LASER προσφέρει οριστική, ασφαλή και γρήγορη λύση. Επειδή πρόκειται απλά για ενισχυμένο μονοχρωματικό φως μπορεί να εφαρμοστεί ήδη από την πρώιμη εφηβική ηλικία και σε όλες τις περιοχές του σώματος όπως για παράδειγμα σε μουστάκι, πηγούνι, παρειές, φρύδια, μασχάλες, μπικίνι, στήθος, πλάτη, χέρια, μηρούς, κνήμες. Πρόκειται για μια αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί στην κυριολεξία παντού όπου εντοπίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Συγκεκριμένα είναι ασφαλέστερο να κάνουμε LASER στις
μασχάλες ή το μπικίνι από το να ξυρίζουμε αυτές τις περιοχές γιατί με λίγες μόνο επαναλήψεις απαλλασσόμαστε μόνιμα από την ενοχλητική τριχοφυΐα. Το βάθος διείσδυσης του LASER είναι εστιασμένο σε μερικά μόνο χιλιοστά οπότε δεν επηρεάζονται καθόλου οι υποκείμενοι λεμφαδένες.

Μετά από κάθε εφαρμογή LASER είναι δυνατό να εμφανιστεί μια ήπια ερυθρότητα, ελαφρύς κνησμός ή ένα πολύ μικρό οίδημα στην θεραπευμένη περιοχή που συνήθως όμως διαρκούν μερικά λεπτά ή το πολύ λίγες ώρες. Μόνιμες παρενέργειες όπως υπέρχρωση, αποχρωματισμός ή σημάδια, είναι εξαιρετικά σπάνιες, αφού τα περισσότερα συστήματα έχουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς ψύξης.

Ενημερωθείτε εδώ: www.koutsouris.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...