Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι γιατροί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου … μέσα από παλιές φωτογραφίες!

Οι γιατροί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου … μέσα από παλιές φωτογραφίες!
Ένα διαδικτυακό ταξίδι στη νεότερη ιστορία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, θα επιχειρήσουμε σήμερα, μέσα από το σπάνιο φωτογραφικό υλικό του γιατρού, Γιώργου Παπασταματάκη.
Φωτογραφίες που πολλές εξ αυτών, έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό «Αρκάδων Υγεία».
Πρόκειται για φωτογραφικά στιγμιότυπα, ασπρόμαυρα και έγχρωμα, που μέσα καταγράφουν ορισμένες σημαντικές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.
Σπάνιο υλικό από την επίκσεψη του αείμνηστου πρώην Υπουργού Υγείας και εμπενευστή του ΕΣΥ, Γεώργιου Γεννηματά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, μαζί με τον επίσης αείμνηστο πρώην Υπουργό Τάσο Σεχιώτη και τον τότε Νομάρχη Αρκαδίας, Γρήγορη Νιώτη.
Άλλες φωτογραφίες είναι από την περίοδο που Πρόεδρος ήταν ο Αλέξανδρος Κοτσιάνης, ο οποίος στην πορεία δειτέλεσε δύο φορές Δήμαρχος Τρίπολης.
Σε άλλες φωτογραφίες διακρίνονται ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος στα νιάτα του, που επίσης στην πορεία έγινε Δήμαρχος Τρίπολης, ο αείμνηστος γιατρός Νίκος Παπαγεωργάκης, οι γιατροί Αγαμέμνων Κοκκοφίτης, Γιώργος Παπασταματάκης, Κώστας Τζιούμης, Ι. Φαχούρι, Κώστας Ζαχαριάς (πρώην βουλευτής), Νίκος Τσούκαλης, Ιωάννα Κοκκοφίτη, Νίκος Αγρότης και πολλοί άλλοι γιατροί και εργαζόμενοι του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!
Ενώ, σε άλλες φωτογραφίες διακρίνεται ο αείμνηστος γιατρός και πρώην Δήμαρχος, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο γιατρός Κωστας Γεωργακόπουλος, ο Ν. Σαββόπουλος και άλλοι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...