Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεάν προληπτική εξέταση για σπίλους (ελιές) και μελανώματα στην Τεγέα

Δωρεάν προληπτική εξέταση για σπίλους (ελιές) και μελανώματα στην Τεγέα

Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος και το Κληροδότημα «Ιωάννη Αθ. Γεωργούλη» με αφορμή την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Φύση και Πολιτισμός» επαναλαμβάνουν την οργάνωση ημερίδας για τα «Μελανώματα» σε συνεργασία με τον ιατρό πλαστικό χειρουργό

κ. Γεώργιο Ρέμπελο, ο οποίος προσφέρθηκε και πάλι να παράσχει τις υπηρεσίες του δωρεάν για προληπτική χαρτογράφηση – ψηφιακή δερματοσκόπηση σπίλων (ελιών) και λοιπών βλαβών του δέρματος (μελάνωμα, ακανθοκυτταρικά καρκινώματα κ.λ.π).

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του Γεωργουλείου Ιδρύματος στις  17-18 Ιουνίου 2017 τα δε αποτελέσματα θα παραδίδονται στους εξεταζομένους, εφόσον το επιθυμούν, με δικό τους ψηφιακό μέσο (usb flash disk 1GB).

Για τα ραντεβού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του τέως Καποδιστριακού Δήμου Τεγέας. O Tεγεατικός Σύνδεσμος θα διευκολύνει την μεταφορά των Τεγεατών, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετάβασης στο ιατρείο.

Θα ακολουθήσει ομιλία – ενημέρωση την Κυριακή 18/6 στις 11:00 π.μ. από τον γιατρό στο κτίριο της Οικοκυρικής Σχολής στην Παλαιά Επισκοπή.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 16/6 στα τηλ: 2710556023 και ώρες  10:00 π.μ.- 13:00μ.μ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...