Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Νέστορα ...

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Νέστορα ...

Ο Νέστορας είναι 3,5 χρονών. Ήταν τριών μηνών όταν έγινε γνωστό ότι πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Το οξυγόνο του ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσει. Μετά τη διάγνωση, μπήκε εσπευσμένα σε κλινική και έκανε καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn- shunt. Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία και του έδωσε μια παράταση χρόνου, δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς του.

Τους τελευταίους μήνες δυσκολέυεται και πάλι να αναπνεύσει. Ζει με οξυγόνο 73% το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συνεχίζει να πέφτει. Πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς του  στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Boston Children’s Hospital, το πιο εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Θα υποβληθεί σε επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εκεί, από έναν εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργό και την ομάδα του. Η μεταφορά του είναι δύσκολη γιατί χρειάζονται ιδιαίτερες συνθήκες στο αεροπλάνο για να μπομπορέσει να πετάξει. Όλα τα παραπάνω έχουν μεγάλο κόστος το οποίο η οικογένειά του αδυνατεί να καλύψει.

Το θετικό είναι ότι τα χρήματα πλέον συγκεντρώθηκαν ...

Η οικογένειά του ανακοίνωσε: "Με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο μας!

Το ποσό έχει συγκεντρωθεί. Θα σας παρακαλέσουμε, όσοι κάνετε ενέργειες / δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων, να προχωρήσετε σε κατάθεση άμεσα, ώστε να ενημερωθούμε από τις τράπεζες για το τελικό ποσό που έχει μαζευτεί.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας! 
Από καρδιάς σας ευχαριστούμε!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...