Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης | Προσωρινή λύση από τη ΔΕΗ για το καμένο ασθενοφόρο!

Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης | Προσωρινή λύση από τη ΔΕΗ για το καμένο ασθενοφόρο!

Σε προσωρινή παραχώρηση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης προχώρησε η ΔΕΗ. Να θυμίσουμε ότι το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, κάηκε ολοσχερώς, προ ημερών, όταν μετέβη στο χωριό Βάστα για την διακομιδή ασθενούς.

Το ασθενοφόρο καταστράφηκε στις 31/07/2017 μετά από ανάφλεξη στο χώρο του κινητήρα κι ενώ εκτελούσε διακομιδή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός του πληρώματος ή του μεταφερόμενου ασθενούς. 

Το ασθενοφόρο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Α' της ΔΕΗ παραχωρήθηκε ήδη από σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2017. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έχει αποστείλει επιστολή προς το υπουργείο Υγείας, ζητώντας αντικατάσταση του ασθενοφόρου που κάηκε. 

"Κύριε Υπουργέ,
Όπως βέβαια θα έχετε ενημερωθεί από την Υπηρεσία σας, ατυχώς, το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης χθες 31-07-2017 κατά την εργασία, από τεχνική βλάβη κάηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεδομένου ότι το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες της πόλης και 85 χωριών και οικισμών του Λεκανοπεδίου, αλλά και τις ανάγκες του ενεργειακού και λιγνιτικού κέντρου της ΔΕΗ με χιλιάδες εργαζομένους, παρακαλούμε, δι’ενεργειών των αρμόδιων Υπηρεσιών σας, να αντικαταστήσετε το ασθενοφόρο όχημα."

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...