Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα σημαντική δωρεά του Αθ. Μαρτίνου στην Αρκαδία - Νέο ασθενοφόρο για την Μεγαλόπολη!

Νέα σημαντική δωρεά του Αθ. Μαρτίνου στην Αρκαδία - Νέο ασθενοφόρο για την Μεγαλόπολη!

Μετά τη φωτιά που έπιασε και κάηκε ολοσχερώς το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, προέκυψε σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή. Προσωρινά, η ΔΕΗ έχει παραχωρήσει το ασθενοφόρο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Όμως, η νεότερη εξέλιξη είναι πολύ θετική, αφού ο Αρκάς εφοπλιστής (από τη Στεμνίτσα) Αθανάσιος Μαρτίνος προχωρά σε μία νέα, εξαιρετικά σημαντική δωρεά που αφορά ένα νέο ασθενοφόρο προς τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Αυγούστου ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν για την διάθεση νέας ευεργεσίας του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου προς την τοπική κοινωνία. Μετά από συνεννοήσεις του με τον Δήμαρχο κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο και με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Βασίλειο Χίνη, και αφού πληροφορήθηκε την κατάσταση λειτουργίας των απαραίτητων ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, με επιστολή του ενημέρωσε ότι ανταποκρίνεται στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και χορηγεί ένα ασθενοφόρο όχημα στον Δήμο Μεγαλόπολης για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

 Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε το νέο ασθενοφόρο προσφορά του κ. Μαρτίνου να βρίσκεται όσο το δυνατόν συντομότερα διαθέσιμο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Εκ του Δήμου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...