Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται η δεύτερη προκήρυξη για προσλήψεις γιατρών στις ΤΟΜΥ!

Έρχεται η δεύτερη προκήρυξη για προσλήψεις γιατρών στις ΤΟΜΥ!

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου

Στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για προσλήψεις γιατρών στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), προχωρά άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτίθεται να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό– όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε λόγω μικρής συμμετοχής- για τους γιατρούς και μόνο. Ο δεύτερος διαγωνισμός αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Εξάλλου στην προκήρυξη που έγινε, ελάχιστοι γιατροί είχαν δηλώσει συμμετοχή, λόγω ανησυχίας για το χρόνο διάρκειας της σύμβασής αλλά και των αποδοχών. 

Νέες παράμετροι στο διαγωνισμό

Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο νέος διαγωνισμός θα παρουσιάζει κάποιες διαφοροποιήσεις προκειμένου να διευκολυνθούν οι γιατροί στην ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων. Πρόκειται να είναι πιο απλοποιημένος και με λιγότερες απαιτήσεις σε έγγραφα κλπ, ώστε να μην καταγραφούν λάθη στα ηλεκτρονικά έντυπα, κάτι που σημειώθηκε στον προηγούμενο διαγωνισμό.

Παράλληλα η ομάδα του επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού, μελετά, λένε οι πληροφορίες του HealthReport.gr, τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την τελευταία προκήρυξη, τις κενές θέσεις αλλά και τις ανάγκες των περιοχών ώστε οι θέσεις που θα δοθούν προς κάλυψη να εξυπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...