Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προχωρά η δωρεά Μαρτίνου | Νέο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης!

Προχωρά η δωρεά Μαρτίνου | Νέο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης!
Με ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης, αποδέχτηκε την δωρεάν παραχώρηση του εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος τύπου VW TRΑΝSNPORTER (T6 VAN 2.000cc) 4Χ4, που παραχωρείται στο Δήμο Μεγαλόπολης, από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς ΄Εργου, Διαχειριστής της οποίας είναι ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, κατόπιν της από 03-11-2017 επιστολής πρότασης δωρεάς της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς ΄Εργου με την επωνυμία «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ», για τις ανάγκες του Κ.Υ. Μεγαλόπολης.
Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι καταστράφηκε ολοσχερώς το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, όταν πήρε φωτιά και κάηκε, πηγαίνοντας σε περιστατικό, στο χωριό Βάστα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, να συντάξει ευχαριστήρια και συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, στην οποία θα εκφράζονται οι ευχαριστίες όλου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης στο δωρητή και ευεργέτη του Δήμου μας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, καθώς και η ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας για τη νέα σημαντική χορηγία του και τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του.
Ενώ, παράλληλα, εξουσιοδότησε το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο, για όλες τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες, για την παραχώρηση του εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος, και την υπογραφή οιουδήποτε σχετικού εγγράφου απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της δωρεάς στο Δήμο Μεγαλόπολης, για τις ανάγκες του Κ.Υ. Μεγαλόπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...