Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστημονικές προτάσεις για θέματα προσβασιμότητας και τουρισμού στο "Παλλάδιον" (εικόνες)

Επιστημονικές προτάσεις για θέματα προσβασιμότητας και τουρισμού στο "Παλλάδιον" (εικόνες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα: "Προσβασιμότητα για όλους - Τουρισμός για όλους" που φιλοξενήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Στην αίθουσα «Μήτις» στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, διεξήχθη το επιστημονικό forum "Στο επίκεντρο ο άνθρωπος", με το πρόγραμμα του να κινείται γύρω από την παρουσίαση των επιστημονικών προτάσεων για τα θέματα της προσβασιμότητας και του τουρισμού. Η ημερίδα ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου με την παρουσίαση ενός χορευτικού δρώμενου με θέμα «Τα σώματα και οι Λέξεις», το οποίο ενθουσίασε και συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το σήμα έναρξης της Ημερίδας έδωσε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας και ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού. Ομιλίες πραγματοποίησαν οι καθηγητές Αντώνης Τραυλός και Ιωάννης Μπασδέκης καθώς και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αρκαδίας Κώστας Μαρινάκος. Επίσης το θέμα “Τουρισμός για όλους” παρουσίασε ο Τάκης Αλεξανδράκης, πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ Λακωνίας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα. Καρνιαδάκη Κατερίνα, για την αρωγή της στην διοργάνωση και διεξαγωγή της Ημερίδας, καθώς επίσης και για την φιλοξενεία του forum στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση και την πρωτοβουλία που πήρε το επιστημονικό forum "Στο επίκεντρο ο άνθρωπος" η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα. Κατερίνα Καρνιαδάκη έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είναι για μας ευτύχημα να γνωρίζουμε ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το όραμα μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους. Ο Τουρισμός αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά για την οικονομία της χώρας μας, και αυτό χωρίς να έχουν αξιοποιηθεί όλες οι πτυχές του, όπως είναι στην περίπτωση μας ο Τουρισμός Υγείας. Είναι επιτέλους η στιγμή να γίνουν οι ενέργειες εκείνες που θα επιτρέπουν την συμμετοχή των ατόμων με Αναπηρία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...