Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννιτσά, ώρα μηδέν | Γράφει ο Βασίλης Χαρμπής

Γιαννιτσά, ώρα μηδέν | Γράφει ο Βασίλης Χαρμπής

Αυτές τις μέρες συνεχίζουν ,ως επί των πλείστων, το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ, να προβάλουν τις δυσκολίες που βιώνουν οι δήθεν πρόσφυγες και τα δήθεν ανήλικα προσφυγόπουλα, ενώ στην πραγματικότητα είναι όλοι λαθρομετανάστες βάση του Διεθνούς Δικαίου. Κανείς όμως δεν δείχνει την καθημερινή συμπεριφορά της πλειοψηφίας αυτών των ανθρώπων. Κανείς δεν έδειξε την ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων και γονέων στα Γιαννιτσά ,που έγινε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ,με αφορμή την βίαιη και απολίτιστη συμπεριφορά ανηλίκων λαθρομεταναστών ,τα οποία στο ΕΠΑΛ των Γιαννιτσών προκάλεσαν βρίζοντας τις ιερές αξίες των Ελληνόπουλων (δηλαδή τις ίδιες τους τις μητέρες). Το αποτέλεσμα ήταν οι Έλληνες μαθητές να απαντήσουν και οι ρατσιστές πρόσφυγες να βαρέσουν τα Ελληνόπουλα. Ως συνέπεια της συμπλοκής , ήταν να μεταφερθούν δύο Έλληνες ανήλικοι στο νοσοκομείο.

Όλα θα εξελιχθούν, για την πατρίδα μας με την ίδια μαθηματική ακρίβεια, όπως έχουν ήδη διαδραματιστεί αυτή την περίοδο τα γεγονότα και σε άλλες χώρες που φιλοξενούν λαθρομετανάστες π.χ. στη Σουηδία , στη Γερμανία και όπου αλλού έχει επικρατήσει το ρατσιστικό στοιχείο του Ισλάμ. Στη Γερμανία π.χ. τα παιδιά κάθονται σε μια γωνιά στο προαύλιο του σχολείου φοβισμένα και περιμένουν πότε θα φάνε ξύλο, χωρίς να αντιδράσουν, για να μην τους κατηγορήσουν για ρατσιστές. Πρέπει να κάτσουν και να υπομείνουν τα βασανιστήρια που τους κάνουν οι κακόμοιροι και κατατρεγμένοι πρόσφυγες, για να μην πληγώσουν περισσότερο την ευαίσθητη ισλαμική κουλτούρα τους.
Το παράδοξο είναι ότι κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων ,του ξυλοδαρμού και του εξευτελισμού οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες τραβάνε βίντεο περήφανοι για τις παράνομες πράξεις τους, με τα πανάκριβα κινητά τους ,που παίρνουν από τα παχυλά επιδόματα του κράτους που τα φιλοξενεί. Και ενώ οι ίδιοι ανεβάζουν τις σκηνές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κανένας εισαγγελέας, σε καμιά Ευρωπαϊκή χώρα, ούτε στην Ελλάδα, δεν επεμβαίνει.
Η λύση όμως για τον λαό δεν είναι μια απλή διαμαρτυρία. Το ερώτημα είναι τι έκανε για να μην φτάσει ως εδώ. Η απάντηση είναι ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα, αντιθέτως προκάλεσε ο ίδιος την μοίρα του… ψηφίζοντας 45 χρόνια όλες αυτές τις κυβερνήσεις που τον έφεραν ως εδώ. Η διαμαρτυρία είναι η τελευταία ανάσα του μελλοθάνατου . Το κακό πλέον έχει γίνει. Η λύση είναι μία, η στροφή προς την γνήσια ελληνική φωνή της Χρυσής Αυγής , για να γίνει η Ελλάδα και πάλι ελεύθερη. Ψηφίζοντας τις δωσίλογες κυβερνήσεις απλώς θα διαμαρτύρεστε όταν θα σας σφάζουνε.
Ανατροπή λοιπόν ακόμα και με την ψήφο μας αυτών των κυβερνήσεων, για να μην φτάσουμε στο έσχατο σημείο.

Βασίλης Χαρμπής
Πολιτευτής Χρυσής Αυγής

5 σχόλια

  • anonymos
    anonymos Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά επιτέλους πρέπει να πάψετε αυτή τη στείρα κριτική, χωρίς επιχειρηματολογία , όπου ό,τι δε σας αρέσει , επειδή δεν έχετε επιχειρήματα , βαφτίζετε φασισμό και ναζισμό.
    Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον παρατηρώ , εδώ και καιρό και είναι αξιοπρεπέστατος. Βασικά , επειδή διαβάζω κάποια άρθρα , που αναρτεί στο διαδίκτυο, μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και έχει ψάξει το θέμα πριν το κοινοποιήσει. Παρόμοια ρεπορταζ με αυτά που ανεφέρει ο κ. Χαρμπής έχω δει και εγω στα γερμανικά και στα σουηδικά ΜΜΕ.

    Εδώ θέλω να πω για τους δήθεν δημοκράτες που σχολίασαν απρεπώς τον κ. Χαρμπή , ότι δεν αρμόζει να επικαλούνται τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όποτε τους βολεύει και όποτε διαφωνούν με έναν συνάνθρωπο τους , να τον αποκαλούν >. Επειδή η Τρίπολη είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε , αυτό που έχω προσέξει είναι ότι ο εν λόγω συμπολίτης μας , βοηθάει πολύ κόσμο ανιδιοτελώς , χωρίς να κοιτάει πολιτικές ταυτότητες. Όπως επίσης έχω προσέξει ότι τον εκτιμάει όλη η τοπική κοινωνία μας , ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Αλήθεια μήπως τελικά είστε έσεις φάσιστες και ναζιστές , με την έννοια που προσδίδετε στη λέξη , άφου δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε δημοκρατικά και προσβάλετε όποιον διαφωνεί μαζί σας;
    Τέλος θα ήθελα να δηλώσω ότι συμφωνώ με τη νόμιμη μετανάστευση , είμαι όμως κάθετα αντίθετος με τη λαθρομετανάστευση.

  • no name
    no name Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    το πιο σωστό θα ήταν όταν διαβάζουμε ένα άρθρο, αν μας ενδιαφέρει το θέμα, να το ψάχνουμε και όχι να κάνουμε άτοπα, ασεβή και ασταθή σχόλια στο πρόσωπο κάποιου. το διάβασα το άρθρο και όντως συνέβη το γεγονός αυτό. ας μας προβληματίσει λοιπόν το γεγονός και όχι οι μπούκλες του κ.Χαρμπή.

  • Jesus mate
    Jesus mate Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηθελα να ξερα που βρισκει τετοιες ανακριβειες και ξεστομιζει ο μπουκλακιας. Τελικα θα μας μιλησει για ναζισμο και για οσα πρεσβευει το κομμα του ή μονο για ρατσισμο ξερει? Σιγα που καθονται τα Γερμανακια και περιμενουν να τις φανε, πας καλα ρε ανισσοροπε?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μπούρδες λέει αυτός??????

  • TeoStyle
    TeoStyle Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 03:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πούμε ναι στους αληθινούς πρόσφυγες μέχρι εκεί που μπορεί να χωρέσει η Ελλάδα μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...