Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακή παρέμβαση στην πυρόπληκτη Γορτυνία - Γράφει ο Πάνος Χουντής

Περιφερειακή παρέμβαση στην πυρόπληκτη Γορτυνία - Γράφει ο Πάνος Χουντής
▪Με συνέντευξη Τύπου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και δια στόματος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπροπούλου είχε εξαγγείλει, πριν 2 μήνες περίπου, λόγω των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021, στην Γορτυνία, την βελτίωση της βατότητας του τμήματος της Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου ύψους 1.000.000€ από την Καρκαλού έως το Σταυροδρόμι του Δήμου Γορτυνίας.
▪Ήδη είναι σε εξέλιξη, ένα τμήμα του έργου, ύψους 330.357€, η δε εργολαβία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά των Λαγκαδίων Γορτυνίας.(φωτο )
Περιλαμβάνει δε την ασφαλτόστρωση σε σημεία που το οδόστρωμα έχει υποστεί ζημιές, την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων σε σημεία της οδού που υπάρχει έντονο πρόβλημα των βραχοπτώσεων και κατολισθήσεων, την διαγράμμιση της νέας ασφαλτόστρωσης και ίσως.... νέες πινακίδες χιλιομέτρησης!
▪Όπως βλέπεται αναλυτικά, στην υποχρεωτική από την σύμβαση πινακίδα του έργου (φωτο), επιβλέπουσα υπηρεσία είναι η Περιφερειακή Δ/ση Τεχνικών έργων του Ν.Αρκαδίας με δ/ντή τον κ. Πανουκλιά.
Ο ανάδοχος του έργου είναι ο κ.Χουτόπουλος, τα δε ασφαλτικά του έργου, τα οποία με την δική μου εκτίμηση, τεχνικά είναι πολύ καλά, τα έχει αναλάβει ο κ. Ι.Σωτηρόπουλος.
▪Σας ενημερώνω με τόσες λεπτομέρειες, για το συγκεκριμένο έργο, διότι κυκλοφορούν κάποιες γελοίες αναρτήσεις με κατάπτυστα Ψέμματα, τα οποία παρουσιάζουν τις συγκεκριμένες εργασίες οδοποιίας, σαν ...βλαχοπαραγοντίστικες και "κατόπιν ενεργειών τους", δήθεν παρεμβάσεις συμβούλων της σημερνής δημοτικής αρχής της Γορτυνίας!
▪Πρόκειται για θλιβερή προσπάθεια της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής της Γορτυνίας, να καρπωθεί... αφελέστατα ψηφαλάκια, με την παλιομοδίτικη μέθοδο του ΨΈΜΑΤΟΣ και της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ!
Δηλαδή, φτηνές γελοιότητες...
▪Με την μεθοδευμένη και σκόπιμη αυτή παραπληροφόρηση, η δημοτική αρχή προσβάλει θρασύτατα, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπρόπουλο και τους φορολογούμενους πολίτες της πυρόπληκτης Γορτυνίας.
Επιπλέον ...
Με την εκμετάλλευση αυτής της εργολαβίας, προσπαθεί να καλύψει την εξοργιστική της αδιαφορία, την ανυπαρξία και την εγκατάλειψη, στους πυρόπληκτους και αρκετούς κατεστραμμένους Γορτύνιους πατριώτες μας, στο βωμό μιας πολύ φτηνής ψηφοθηρίας!
Δηλαδή σαφέστατη καιροσκοπική ασέλγεια επάνω στον πόνο και τη καταστροφή, των πυρόπληκτων πατριωτών μας!
▪Ντροπή ρεεε, ντροπή, ντροπή!
Αυτά για σήμερα.
Άντε ...γειά σας.
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΉΣ 24-ΝΟΕΜΒΡΗ-2021

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...