Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα βιβλίο με πολύ ενδιαφέρουσες πολιτικές σελίδες

Ένα βιβλίο με πολύ ενδιαφέρουσες πολιτικές σελίδες
Δημήτρης Στρατούλης: "8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα" ( Ιανουάριος-Αύγουστος 2015 )
Γράφει ο
Πάνος Χουντής
▪ Νομίζω ότι διαβάζοντας το νέο βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Κοινωνικων Υπηρεσιών, στην 1η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2015, θα αποκομίσει πάρα πολλές "σοβαρότατες πολιτικές ειδήσεις" από τα συγκλονιστικά γεγονότα που έζησε η Ελλάδα, πριν από το 3ο μνημόνιο!
▪ Λογικό είναι ο αναγνώστης αφού διαβάσει το βιβλίο, να συμφωνήσει η να διαφωνήσει με τις αποφάσεις, τα γεγονότα, τις διαδρομές και τις πολιτικές σελίδες που προηγήθησαν της υπογραφής του 3ου μνημόνιου.
▪Ένα είναι το σίγουρο ότι θα έχει εμπλουτίσει την πολιτική του ενημέρωση και κομματική του επιλογή, με πραγματικά γεγονότα, εκ των ...έσω που λέμε, για τους 8 μήνες της 1ης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το 2015.
▪Τί έκανε σαν κυβέρνηση , τί δεν έκανε, τι θα μπορούσε ή τί θα έπρεπε, τί προσπάθησε, τι υποσχέθηκε και πώς....κατέληξε στην υπογραφή του 3ου μνημόνιου το 2015;
▪ Για άλλη μια φορά σας το τονιζω!
Αφου λοιπόν διαβάσετε το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη, τα συμπεράσματα, οι εντυπώσεις και τα σχόλια , θα είναι αποκλειστικά δικά σας, όπως και οι απαντήσεις στα πάρα πολλά ερωτήματα που πιθανόν να έχετε για τους 8 μήνες που συγκλόνισαν την Ελλάδα!
Αυτά για σήμερα.
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 28-ΝΟΕ-2022

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...