Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αστυνομία εξιχνίασε διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα της Αργολίδας

Η αστυνομία εξιχνίασε διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα της Αργολίδας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε οικίες και κατάστημα, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα (20-5-2013) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, χθες (19-5-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και μία (1) ηλεκτρονική συσκευή. 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ο ανωτέρω, εντοπίστηκε σήμερα (20-5-2013) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου,  προέκυψε ότι ο ανωτέρω, είχε διαπράξει και τις παρακάτω περιπτώσεις, διαρρήξεων και κλοπών, στο Ναύπλιο Αργολίδας:

Το χρονικό διάστημα από την 10-5-2013 έως και την 11-5-2013, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού μπήκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Την 15-5-2013 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού μπήκε σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσε χρήματα.

Την 18-5-2013 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού μπήκε σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.

Μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει, ο 24χρονος, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...