Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Αστυνομία προχώρησε σε δεύτερη σύλληψη για χιλιάδες κροτίδες στην Κυνουρία!

Η Αστυνομία προχώρησε σε δεύτερη σύλληψη
για χιλιάδες κροτίδες στην Κυνουρία!

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη χθες (07-04-2012) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ένας (1) 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε παράνομα κροτίδες.

p>Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά -2.500- τυποποιημένες κροτίδες.

Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Να θυμίσουμε ότι προχθές (6-4-2012) το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης,είχε συλληφθεί  ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε παράνομα κροτίδες.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά -2.500- τυποποιημένες κροτίδες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...